Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

O Γιαννιώτης Nicholas Hilmy Kyrgios έκανε τον Τσιτσιπά να χτυπιέται μετά την ήττα.Ο Στέφανος τραυμάτισε κατά λάθος τον πατέρα του.




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε στο δρόμο του τον εξίσου εκρηκτικό Ελληνα της Αυστραλίας Νικ Κύργιο και όταν έχασε τον αγώνα άρχισε να σπάει τη ρακέτα του με αποτέλεσμα να χτυπήσει κατά λάθος τον πατέρα του!


Ο Νικ Κύργιος τώρα, με πατέρα από τα Γιάννενα και μητέρα από τη Μαλαισία, μεγάλωσε στην Καμπέρα της Αυστραλίας. Ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο την καριέρα του στο επαγγελματικό τένις (όχι πως δεν ισχύει), ωστόσο με τις πράξεις του έδειξε ασέβεια τόσο προς το άθλημα, όσο και προς τους αντιπάλους του και τους φιλάθλους.


Το γεγονός ότι έχει γίνει περισσότερο γνωστό το όνομα «Κύργιος» με κάποιο άσχημο περιστατικό, δείχνει και την αρνητική διάθεση όλων απέναντι στον ελληνοαυστραλό τενίστα.

Αξίζει να αναφέρει κανείς τις εγκαταλείψεις του Νικ Κύργιου στη Σανγκάη, με τελευταία το 2018 έπειτα από τσακωμό με τον διαιτητή της αναμέτρησής του με τον Μπράντλεϊ Κλαν.




Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, σε αγώνα του κόντρα στον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο για τον τρίτο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, ο ελληνοαυστραλός τενίστας εκνευρίστηκε νωρίς στο τρίτο σετ, με αποτέλεσμα πρώτα να αφήσει δύο games στον Αργεντινό αντίπαλό του, να ξεσπάσει σε μία ρακέτα και να στείλει ένα μπαλάκι στην εξέδρα, να ανοίξει διάλογο με τον διαιτητή και να προκαλέσει τους πάντες με την απίστευτα αλαζονική συμπεριφορά του, προτού αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.




Οσο για τον Στέφανo, αυτό το παιδί είναι Ελληνάρας (είναι δηλαδή δικός μας) και σε κάθε ευκαιρία το δείχνει.

Πολλά νευρά είχε για ακόμα μία φορά εντός αγωνιστικού χώρου ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αν και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ο Έλληνας τενίστας έχασε στο τάι μπρέικ (9-7) το 1ο σετ του αγώνα του με τον Νικ Κύργιο στο ATP Cup.

Ο Στέφανος ήταν παραπάνω απ’ ότι έπρεπε εκνευρισμένος με τον τρόπο που έχασε το σετ και ξέσπασε. Έτσι, αντέδρασε κάπως υπερβολικά με τη «μπάλα» να παίρνει και τον πατέρα του.

Ο Τσιτσιπάς χτύπησε με την ρακέτα του τον πάγκο και όπως φαίνεται η κίνηση του αυτή και τραυμάτισε κατά λάθος και τον πατέρα και προπονητή του Απόστολο στο δεξί χέρι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκτός εαυτού.

Από την άλλη, η μητέρα του, Τζούλια, σηκώθηκε από την θέση της στην εξέδρα για να του κάνει παρατηρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου