Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020

Αδόκητη η απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου -Η ανακοίνωση του προέδρου της Βουλής


Ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας

«Έφυγε από κοντά μας ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος» αναφέρει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας για τον θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου.


«Αυτοδημιούργητος και διαρκώς ανερχόμενος επαγγελματικά, άλλαξε κυριολεκτικά το επιχειρηματικό τοπίο στην Ήπειρο στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στον ποιοτικό τουρισμό» τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο Πρόεδρος της Βουλής.
Θυμίζουμε πως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το όχημά του έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Η κηδεία του Θεόδωρου Νιτσιάκου είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής στη γενέτειρά του.

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Ποιoς ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο -Πούλησε πρόβατα και έφτιαξε μια αυτοκρατορία

«Με την αδόκητη απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου έφυγε από κοντά μας ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας και φίλος. Αυτοδημιούργητος και διαρκώς ανερχόμενος επαγγελματικά, άλλαξε κυριολεκτικά το επιχειρηματικό τοπίο στην Ήπειρο στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στον ποιοτικό τουρισμό. Επί σειράν δεκαετιών προσέφερε σημαντικά τόσο στην εθνική οικονομία, όσο και στον Έλληνα καταναλωτή δημιουργώντας ταυτόχρονα πολύτιμες θέσεις εργασίας και διευρύνοντας συνεχώς το φάσμα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα.

Προικισμένο παιδί νομαδικής κτηνοτροφικής οικογένειας, μεγάλωσε ανάμεσα στον Όλυμπο και στο Γράμμο, και ίσως και γι’ αυτό οι κορυφές υπήρξαν πάντα στόχος του κατακτημένος τόσο επιχειρηματικά όσο και φυσιολατρικά. Η περιοχή μας αλλά και η χώρα στερείται με την εκδημία του έναν δυναμικό και αποφασιστικό δημιουργό, που συνέβαλε στη βελτίωση της ζωής πάρα πολλών συνανθρώπων μας, που συνέδραμε διακριτικά και αθόρυβα επίσης πάρα πολλούς και που υπήρξε στη γενιά του πρωτοπόρος συντελεστής προόδου της πατρίδος μας. Η οικογένειά του, την οποία ως φίλος του συλλυπούμαι εκ βάθους καρδίας, είμαι βέβαιος πως την όλη του πολύπλευρη προσφορά θα συνεχίσει και θα διευρύνει».


 iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου