Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ήθελαν νεκρή την Anne Heche; Η ηθοποιός ήταν κοντά στην ολοκλήρωση μιας ταινίας που εξέθετε το Χόλιγουντ για την σεξουαλική εμπορία παιδιών!




“Η ηθοποιός Anne Heche είναι σε κρίσιμη κατάσταση αφού τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με πηγές καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε ένα σπίτι στη Mar Vista“. Αυτή ήταν η είδηση όπως μεταδόθηκε αρχικά απο nbcnews.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες ανέφερε ότι ;άρπαξε μια «ισχυρή φωτιά» που κατέκλυσε το αυτοκίνητο και το σπίτι με «επίμονες φλόγες» και χρειάστηκαν σχεδόν 60 πυροσβέστες και πάνω από μία ώρα, για να μπορέσουν να την σβήσουν.

Η είδηση που ακολούθησε ήταν η εξής: Η Anne Heche έπεσε σε κώμα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, παρά τις προηγούμενες αναφορές ότι ήταν σταθερή, δήλωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού τη Δευτέρα, αναφέροντας σοβαρά εγκάυματα και σοβαρό τραυματισμό στα πνευμόνια λόγω των καπνών και τις φωτιάς.
Πολλά τα ερωτήματα

Πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε, να μην υπάρχουν σοβαρά εγκαύματα απο ένα αυτοκίνητο που άρπαξε φωτιά και προσπαθούσαν να το σβήσουν 60 πυροσβέστες για πάνω απο μία ώρα… Θα ακουγόταν απόλυτα λογικό αν η Anne Heche είχε, αν όχι, εμφανή εγκαύματα, τουλάχιστον καμένα ρούχα, αλλα όπως θα δούμε παρακάτω αυτό είναι το λιγότερο…

Δείτε προσεκτικά αυτό το βίντεο:



Τα βασικά ερωτήματα του βίντεο είναι τα εξής:

1) Γιατί την έβαλαν σε σάκο στην λεγόμενη “νεκροσακούλα” ενώ προφανώς ήταν ακόμα ζωντανή και μάλιστα δεμένη σε μια τέτοια κατάσταση με σοβαρά προβλήματα στα πνευμόνια;

2) Γιατί την στιγμή που σηκώθηκε την έσπρωξαν και την συγκρατούσαν ενώ προσπαθούσε να πάρει μια ανάσα;



3) Γιατί ενώ αναφέρεται πως είχε βαριά εγκάυματα δε βλέπουμε κάτι τέτοιο ούτε στο σώμα, ούτε στα ρούχα, ούτε στα μαλλιά της; Υποτίθεται ότι χρειάστηκαν 65 λεπτά για να τη βγάλουν από το όχημά της, το οποίο είχε τυλιχθεί εντελώς στη φωτιά…

Σε μια τέτοια περίπτωση, οι διασώστες το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να δούν αν το θύμα είναι ζωντανό και έπειτα να του φορέσουν μάσκα οξυγόνου για τους καπνούς, και σίγουρα όχι να το καλύψουν μέσα σε νεκροσακούλα να μη μπορεί να πάρει ανάσα!

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί δήλωσαν πως έπεσε σε κώμα και εκτίμησαν το χειρότερο σενάριο, πως δεν θα καταφέρει να ανακάμψει.



Γιατί όμως το νοσοκομείο βιάστηκε να αναφέρει πως η Anne Heche δεν θα καταφέρει να ανακάμψει; Το γεγονός που βλέπουμε στο βίντεο μετά το ατύχημα να είναι ζωντανή, κάποια ειδησεογραφικά το δικαιολόγησαν ως “νεκρανάσταση” λόγω κάποιον νευρώνων που λειτουργούν ακόμα… η κάτι τέτοιο τέλος πάντων… που παραπέμπει σε γελοία δικαιολογία!

Το νοσοκομείο ανέφερε ακόμα ότι στο αίμα της βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Ο Κομμωτής όμως της Anne Heche που την είδε 21 λεπτά πριν το ατύχημα, είπε πως «μπήκε και αγόρασε μια περούκα. Δεν ήταν ούτε μεθυσμένη ούτε τίποτα. Τα όμορφα μάτια της ήταν λαμπερά».

Μάλιστα έβγαλε και μια φωτογραφία να το αποδείξει, αυτή η φωτογραφία είναι μόλις 21 λεπτά πριν από τη συντριβή.


Είχε δεχθεί απειλές να σταματήσει την ταινία

Η Anne Heche που και η ίδια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και μάλιστα απο τον ίδιο της τον πατέρας, είχε δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να γυρίσει ένα ντοκιμοντέρ για την παιδεραστία “Child trafficking” κατα την διάρκεια της ταινίας, είχε δεχθεί πολλές προειδοποιήσεις που της είπαν να σταματήσει. Αλλά δεν έδινε σημασία. Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Anne Heche ήταν γνωστή για το θάρρος της και ορκιζόταν να τη δει την ταινία μέχρι την ολοκλήρωσή της.
Δεν είναι μόνο η ταινία!

Σύμφωνα με το X22 Report Η Anne Heche συνεργαζόταν με την βουλευτή Jackie Walorski μεταφέρωντας στοιχεία για τον τερματισμό της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών. Η Walorski σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μόλις μια εβδομάδα πριν από την Heche, η οποία είχε βγει ανοιχτά και είχε μιλήσει πρόσφατα για «επιδημία» σωματεμπορίας παιδιών στο Χόλιγουντ.

Πολλές συμπτώσεις δεν είναι;



Δεν είναι η πρώτη φορά που η Anne Heche παίζει σε ταινία που “ενοχλεί”. Το 2008 πρωταγωνίστησε στο “Toxic Skies”. Μια ταινία όπου φαρμακευτικές εταιρείες που συνεργάζονταν με τον στρατό, ψέκαζαν τον ουρανό για να αρρωστήσουν οι άνθρωποι προκειμένου να επωφεληθούν από τα φάρμακα που πουλούσαν, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί επανειλημμένως, αλλα παρουσιάζεται ακόμα σαν θεωρία συνομωσίας.



Το παρόν άρθρο ενδέχεται να ανανεωθεί αν προκύψουν νέα στοιχεία με νέα ημερομηνία.







anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου