Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Μελέτη δείχνει μείωση του αριθμού σπερματοζωαρίων σε εμβολιασμένους άνδρες




Το επιστημονικό περιοδικό Andrology δημοσίευσε ένα άρθρο με μια μελέτη που έδειχνε μεγάλες μειώσεις στον αριθμό των σπερματοζωαρίων μεταξύ των ανδρών που έλαβαν τη δεύτερη δόση του mRNA Covid της Pfizer. Οι μετρήσεις έγιναν με βάση άνδρες που πρόσφεραν σπέρμα σε τρεις κλινικές γονιμότητας στο Ισραήλ.

Το ζήτημα με τους κρυφούς κινδύνους γονιμότητας των ενέσεων mRNA συζητιέται από τις αρχές του 2021, όταν μελέτες έδειξαν ότι τα εμβόλια προκάλεσαν υπερβολικές αποβολές σε αρουραίους – και άλλες αναφορές απο δοκιμές σε αρουραίους, έδειξαν πως οι μεγαλύτερες ποσότητες εμβολίου συγκεντρώνονται στις ωοθήκες και τους όρχεις.

Τις πληροφορίες αυτές κυνηγούσαν μανιωδώς οι «fact checkers» των μέσων ενημέρωσης και οι αρχές δημόσιας υγείας χλέυαζαν τα ευρήματα, με αποτέλεσμα τα στοιχεία να μη φτάσουν σε μεγάλο κοινό που είχε αυτες τις ανησυχίες.


Τώρα, μετά απο 1 χρόνο και αφού μισό δισεκατομμύριο άνδρες έχουν λάβει τις ενέσεις mRNA, μαντέψτε τι έγινε; Ναι είχαμε πάλι δίκιο! Ισραηλινή εφημερίδα προσφέρει αδιάσειστα στοιχεία ότι τα εμβόλια παρουσιάζουν συστηματικό κίνδυνο για τον αριθμό των σπερματοζωαρίων των ανδρών!

Πέρα ​​από τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας στους νέους, το εύρημα αυτό είναι ακόμη μια απόδειξη, ότι η ενθάρρυνση – ακόμα χειρότερα ο εξαναγκασμός ανδρών κάτω των 40 ετών να κάνουν τα εμβόλια mRNA ήταν έγκλημα!

Ναι υπενθυμήσουμε πως μόλις χθες η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγήθηκε 4η δόση για όλους τους Έλληνες άνω των 30 ετών!

Το περιοδικό Andrology δημοσίευσε ένα άρθρο με έρευνα που έδειξε μεγάλες μειώσεις στον αριθμό των σπερματοζωαρίων μεταξύ των ανδρών μετά τη δεύτερη δόση του mRNA Covid της Pfizer.

Μπορεί το άρθρο να αναφέρει ότι μετά απο πέντε μήνες αρχίζει ο αριθμός των σπερματοζωαρίων να ανακάμπτει – αλλά γνωρίζουμε όλοι μας, πως απαγορεύεται να αμφισβητήσει κάποιος ευθέως τις ενέσεις mRNA.

Αυτή η τακτική είναι πλέον κοινή μεταξύ των ερευνητών που δημοσιεύουν δεδομένα που μπορεί να εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τις λήψεις mRNA. Είναι μια απάντηση στην πολιτική πίεση για απόκρυψη στοιχείων που αμφισβητούν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που οι κυβερνήσεις ανάγκασαν δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Αυτό φαίνεται απο τις επισημάνσεις άλλων συγγραφέων, πως τα πραγματικά δεδομένα στην εργασία δεν υποστηρίζουν το επιχείρημα ότι τα επίπεδα σπέρματος επέστρεψαν στο φυσιολογικό μετά από πέντε μήνες. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα επίπεδα συνέχισαν να μειώνονται.

Το παρακάτω διάγραμμα, δείχνει ότι ο «συνολικός αριθμός σπερματοζωαρίων» – έπεσε 22 τοις εκατό – τρεις έως πέντε μήνες μετά τη δεύτερη δόση (T2) και μόλις ανακτήθηκε κατά την τελική μέτρηση (Τ3), ήταν ακόμα 19 τοις εκατό κάτω από το αρχικό επίπεδο.



Ακόμη πιο σημαντικό, είναι πως οι πρωτεΐνες αιχμής που δημιουργούνται από το mRNA αναγκάζουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας να αυξάνουν τη συστηματική παραγωγή αντισωμάτων κατά της ακίδας. Εάν συνέβαινε αυτό, θα περίμενε κανείς να δει μια βραχυπρόθεσμη μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων που αντιστρέφεται με την πάροδο του χρόνου. Αντίθετα, ο συνολικός αριθμός σπερματοζωαρίων δεν επηρεάζεται λίγο μετά τις ενέσεις mRNA, μειώνεται μήνες αργότερα και δύσκολα ανακάμπτει.

Σε αυτή την περίπτωση, το γεγονός ότι ο μέσος όρος έπεσε πολύ περισσότερο από τον διάμεσο είναι ένα σημάδι ότι ορισμένοι από τους άνδρες είχαν πιθανώς σχεδόν μηδενικό αριθμό σπερματοζωαρίων και στη δεύτερη και στην τρίτη χρονική περίοδο – και αυτό το γεγονός είναι αναμφισβήτητα πιο σημαντικό από τη διάμεση αλλαγή .

Αυτά σημαίνουν ότι αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα και δεν πρέπει να αγνοηθούν, όσο θα ήθελαν τα μέσα ενημέρωσης να το κάνουν. Η πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων είναι μέρος μιας αναδυόμενης και ολοένα πιο σκοτεινής εικόνας σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία των βολών mRNA – και θα πρέπει από μόνη της να πείσει τους γονείς να μην διακινδυνεύσουν να εκθέσουν τα παιδιά τους σε αυτές τις ισχυρές βιοτεχνολογίες.

greatgameindia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου