Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

“BOMBA” στην Kατεχάκη! 5 στελέχη της ΕΥΠ στο στόχαστρο Ντογιάκου για άσκηση κακουργηματικών διώξεων!




Πως παραπλάνησαν την εισαγγελέα εφετών Βασιλική Βλάχου και υπέγραψε την εντολή παρακολούθησης για τον Ανδρουλάκη.
“Μην μας εγκαταλείψετε” λένε στο Μαξίμου οι εμπλεκόμενοι.

Όλοι κοιτάζουν να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους, βρίσκοντας φτηνές δικαιολογίες… σ’ αυτή την χώρα η λέξη ΕΥΘΥΝΗ, είναι άγνωστη.



Καλλιόπη




Του Άρη Σπίνου


Στο μικροσκόπιο του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού της χώρας, του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, τίθενται οι διαρροές που εκτιμάται ότι έγιναν από κρατικούς λειτουργούς και πρόσωπα της ΑΔΑΕ, και αφορούν άκρως απόρρητα έγγραφα για τις υποκλοπές αλλά και τα πρόσωπα που υπέγραψαν την εντολή παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη όπου σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 έχουν μπει στο στόχαστρο 5 άτομα – στελέχη της ΕΥΠ, ως προς το 2ο σκέλος της έρευνας.

Το γεγονός ότι την έρευνα την διενεργεί ο ίδιος ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της χώρας απηχεί και τη σημασία της και πόσο κρίσιμο είναι το θέμα της διαρροής εγγράφων αλλά και της εντολής που δόθηκε για την παρακολούθηση πολιτικού προσώπου. Οι 2 έρευνες είναι ξεχωριστές μεταξύ τους.

Τα αδικήματα που ερευνώνται αφορούν παραβάσεις του απορρήτου από εντεταλμένα πρόσωπα είτε της κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ή άλλα που ανήκουν στην ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Όπως έγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ το edolio5 όπως αναφέρουν ανώτερα επιχειρησιακά στελέχη της ΕΥΠ, η εισαγγελέας να μην γνώριζε ποιον αφορούσε η παρακολούθηση, κάτι που γίνεται κατά κόρον!

Η ονομαστική εντολή αφορά πχ τον “Δημητρόπουλο” που μιλάει με άλλα 5 κινητά και κατά συνέπεια η υπογραφή της εισαγγελέως γίνεται ονομαστικά για τον “Δημητρόπουλο” αλλά παρακολουθούνται με την άδεια της και τα άλλα 5 κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύκλος των ατόμων που ενήργησε υπηρεσιακά για την σύνταξη του δελτίου παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη έχει κλείσει σε 5 πρόσωπα με κυρίαρχη πρωταγωνίστρια μια γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες όσοι από την 5αδα έχουν δυνατότητα επικοινωνίας με στελέχη του Μαξίμου ζητούν την παρέμβαση του για να μην πάνε όπως λένε σαν το σκυλί στο αμπέλι.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου