Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Στοιχεία που δίνουν γιατροί και ερευνητές σε όλο το κόσμο, αποκαλύπτουν τεράστια αύξηση των καρκίνων λόγω των εμβολίων κατά του COVID19!




Ο Brian Shilhavy, ένας ερευνητής, ανέλυσε τις αναφορές του VAERS για καρκίνο μετά από τα εμβόλια COVID σε μια περίοδο 20 μηνών και τις συνέκρινε με τις αναφορές όλων των εμβολίων που αδειοδοτήθηκαν από τον FDA τα προηγούμενα 30 χρόνια.

Τα αποτελέσματα από την κυβερνητική βάση δεδομένων αποκάλυψαν αύξηση 10.661,4% στις διαγνώσεις καρκίνου ως συνέπεια των πειραματικών εμβολιασμών COVID-19 σε σύγκριση με όλα τα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την FDA τα τελευταία 30 χρόνια.

Ο συντάκτης του Health Impact News, Brian Shilhavy, εξιστόρησε τα βήματά του στην αναζήτηση, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων με τεκμηρίωση των πολυάριθμων αποτελεσμάτων του.

Έχοντας πρώτα ερευνήσει τις περιπτώσεις «των πιο κοινών καρκίνων [που] είχαν αναφερθεί μετά από εμβόλια για τον COVID-19», βρήκε «837 περιπτώσεις καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων 88 θανάτων, 66 μόνιμων αναπηριών και 104 απειλητικών για τη ζωή συμβάντων ( Πηγή ).

«Χρησιμοποιώντας τους ίδιους ακριβώς όρους αναζήτησης για τον καρκίνο», είπε, «Στη συνέχεια έψαξα ΟΛΑ τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια για τα προηγούμενα 30 χρόνια και βρήκα μόνο 140 περιπτώσεις καρκίνου που αναφέρθηκαν ( Πηγή ).

«Αυτό το αποτέλεσμα είναι για 360 μήνες (30 χρόνια), ενώ τα 837 κρούσματα μετά τα πειραματικά εμβόλια για τον COVID-19 αναφέρθηκαν σε μόλις 20 μήνες, από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον COVID-19, δηλαδή απο τον Δεκέμβριο του 2020», είπε ο Shilhavy.

Ο Shilhavy, του οποίου η εταιρεία εδρεύει στο Τέξας, σημείωσε επίσης πόσες από τις περιπτώσεις καρκίνου στη βάση δεδομένων αφορούσαν παιδιά και εφήβους, ηλικίας από 12 έως νεαρούς ενήλικες στα 20 τους.


Η νόσος COVID-19 καθώς και τα πειραματικά της εμβόλια συνδέονται με μια πρωτεΐνη ακίδας που φτάνει στον πυρήνα των κυττάρων και παρεμβαίνει δραματικά στις δυνατότητες επιδιόρθωσης βλαβών στο DNA. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την προσαρμοστική ανοσία ενός ατόμου και μπορεί να προάγει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.
Και άλλες αναφορές

Ο πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο παθολόγος Δρ Ράιαν Κόουλ σημείωσε μια σημαντική «άνοδο» στις αυτοάνοσες διαταραχές και τους καρκίνους σε ασθενείς που είχαν λάβει το εμβόλιο για τον COVID.

«Από την 1η Ιανουαρίου, στο εργαστήριο μου, βλέπω 20 φορές αύξηση των καρκίνων του ενδομητρίου σε σχέση με αυτά που βλέπω σε ετήσια βάση», είπε.


Σύμφωνα με τον Κόουλ, «μετά τον εμβολιασμό, αυτό που βλέπουμε είναι μια πτώση στα δολοφονικά Τ-κύτταρά μας», που είναι για να «κρατούν όλες τις άλλες ασθένειες υπό έλεγχο», αυτό έκανε τον εμβολιασμένο ευάλωτο σε μια σειρά από ασθένειες.
Τα ίδια στοιχεία απο το στρατό των ΗΠΑ

Τα δεδομένα που δημοσιοποιήθηκαν τον Ιανουάριο από τρεις «υψηλόβαθμους στρατιώτικους που είναι παράλληλα γιατροί και αξιωματούχοι δημόσιας υγείας» αποκάλυψαν μαζικές αυξήσεις σε δεκάδες ασθένειες μετά τη χρήση του εμβολιασμού για τον COVID στον αμερικανικό στρατό.

Αυτά περιελάμβαναν:Υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση): 2.281% αύξηση,
Παθήσεις του νευρικού συστήματος: 1.048% αύξηση, και
Καρκίνος: Αύξηση 296%.

Συνολικά 1.357.937 ανεπιθύμητες ενέργειες , συμπεριλαμβανομένων 29.790 θανάτων και 247.686 σοβαρών τραυματισμών μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 22 Ιουλίου 2022, καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από λήψεις πειραματικών εμβολιασμών COVID-19, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία VAERSERS.

Αυτές περιλαμβάνουν ακόμα 14.374 καταγεγραμμένες περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα, 50.739 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας και 55.719 δια βίου βλάβες.


Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι αυτοί οι αριθμοί είναι πιθανότατα απλώς «η κορυφή του παγόβουνου» όσον αφορά τα πραγματικά δεδομένα, επειδή εξαρτώνται από την εθελοντική αναφορά.

Λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων παρενεργειών του εμβολίου αναφέρονται στο σύστημα VAERS, σύμφωνα με μια μελέτη του Χάρβαρντ του 2010 που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS). Σε μια ξεχωριστή, ιδιωτική μελέτη, η εταιρεία κατασκευής εμβολίων Connaught Laboratories εκτίμησε ότι υπάρχει τουλάχιστον «πενήντα φορές υποαναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών».

Dr. Russell Blaylock ειδικός στις παιδικές διαγνώσεις είχε πει παλιότερα σε ένα βίντεο: “Υπάρχει μια υψηλή πιθανότητα, να δούμε μια πραγματική απότομη αύξηση των παιδικών καρκίνων εξαιτίας αυτού, που αγνοούν. Μία από τις πραγματικά τρομακτικές μελέτες ήταν ότι το εμβόλιο βλάπτει την επισκευή και επιδιόρθωση του DNA”.


Επανεμφάνιση ιών που βρίσκονται αδρανείς στο σώμα μας

Ένας άλλο γιατρός, ο Δρ Richard Urso, είχε δηλώσει πως Επιθετικοί καρκίνοι επανεμφανίζονται μετά από μια δεκαετία, υπάρχει μια τεράστια άνοδο στους καρκίνους. Έχω υποτροπές σε άτομα που ήταν 10 χρόνια καθαρά, κάτι που είναι σχεδόν ανήκουστο… Η επανενεργοποίηση των λανθάνοντων ιών που βρίσκονται αδρανείς στο σώμα μας, όπως ο Epstein-Barr, ο απλός έρπης, ο έρπης ζωστήρας, ο CMV… μπορεί να είναι η αιτία αυτού που ονομάζουμε μακροχρόνιο COVID και άλλων διαταραχών.


Ορισμένοι ιοί, μετά την αρχική μόλυνση, παραμένουν στο σώμα για μια ζωή και μπορεί να επανενεργοποιηθούν για να προκαλέσουν ξανά μόλυνση ή διαφορετική κατάσταση. Αυτού του είδους οι ιοί επανενεργοποιούνται σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων μετά τις αναμνηστικές δόσεις του εμβολίου COVID-19, προκαλώντας συμπτώματα που επισήμως τα λέμε «long COVID», σύμφωνα με τον Δρ Richard Urso.


Οι μαρτυρίες φυσικά είναι πάρα πολλές για να μαζευτούν σε ένα μόνο άρθρο και όλες καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα: πως υπάρχει μια τεράστια αύξηση των καρκίνων κάθε είδους που οφείλεται στα εμβόλια Covid19. Αυτό που μένει τώρα είναι μια μεγάλη δόση συνείδησης να σταματήσουμε το κακό πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις




anazitiseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου