Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Σημαντικό: Τα νεογνά των αρουραίων που έλαβαν το εμβόλιο mRNA στις δοκιμές της Moderna γεννήθηκαν με ανωμαλίες στα πλευρά.




Το Judicial Watch κάνοντας χρήση του νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας, μπόρεσε να αποκτήσει πληροφορίες από τη Moderna που περιγράφουν λεπτομερώς το πείραμα του εμβολίου κατά του COVID σε ζώα. Οι πληροφορίες αποκάλυψαν ότι κάποια από τα νεογνά της ομάδας των αρουραίων που έλαβαν το εμβόλιο mRNA της εταιρείας γεννήθηκαν με ανωμαλίες στα πλευρά.

Οι 700 σελίδες αποτελούν ένα τμήμα του επίσημου πακέτου Αίτησης Αδειοδότησης Βιολογικών Προϊόντων (BLA) που μια εταιρεία πρέπει να υποβάλει στον FDA για έγκριση.

Τα έγγραφα εξετάστηκαν και το πρώην στέλεχος της φαρμακευτικής Alexandra Latypova, οι οποία δήλωσε: Υπήρχαν «τρομερά ελαττώματα» στις κλινικές δοκιμές εμβολίου της Moderna για τον COVID-19 — και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) το γνώριζε!

Η Latypova είπε αργότερα ότι η Moderna δεν διεξήγαγε καθόλου μελέτες για να καθορίσει εάν το εμβόλιο mRNA επηρεάζει την ανδρική γονιμότητα.

«Δεν έχουμε ιδέα τι κάνει [το εμβόλιο] στους νεαρούς άνδρες που θέλουν να κάνουν παιδιά στο μέλλον», είπε.

Τα έγγραφα περιέχουν δεδομένα δοκιμών που καταδεικνύουν ότι οι ενέσεις mRNA της Moderna δημιούργησαν σημαντικές οστικές ανωμαλίες στους απογόνους των αρουραίων που έλαβαν δόσεις mRNA.

«Οι παραλλαγές που σχετίζονται με το mRNA-1273 στη σκελετική εξέταση περιελάμβαναν στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στον αριθμό των αρουραίων με περισσότερες κυματιστές νευρώσεις και 1 ή περισσότερα οζίδια πλευρών. Κυματιστές νευρώσεις εμφανίστηκαν σε 6 έμβρυα και 4 γέννες με επιπολασμό εμβρύου 4,03% και επιπολασμό γέννας 18,2%. Οζίδια πλευρών εμφανίστηκαν σε 5 από αυτά τα 6 έμβρυα», σύμφωνα με τα εσωτερικά έγγραφα της Moderna.


Οι άμορφες νευρώσεις αναφέρονται ως «κυματιστές νευρώσεις».

Σύμφωνα με τη Latypova, τα ευρήματα ήταν μέρος των αναπαραγωγικών τοξικολογικών δοκιμών της Moderna, οι οποίες είναι οι μόνες αναπαραγωγικές τοξικολογικές εξετάσεις για το προϊόν, και προφανέστατα βγήκαν αρνητικές…

«Η αναπαραγωγική τοξικολογία είναι η μελέτη των δυσμενών επιδράσεων των φαρμακευτικών προϊόντων στην αναπαραγωγή. Ο FDA απαιτεί δοκιμές αναπαραγωγικής τοξικότητας για χρήση οποιουδήποτε φαρμάκου σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας», σημείωσε η Latypova, η οποία έχει εργαστεί σε περισσότερες από 60 φαρμακευτικές επιχειρήσεις, κυρίως δημιουργώντας και αξιολογώντας κλινικές δοκιμές, πολλές από τις οποίες παρουσιάζονται στον FDA.

Ο FDA δήλωσε (ψευδώς) στις 30 Ιανουαρίου ότι δεν υπήρχαν αρνητικές επιπτώσεις στις μεταγεννητικές εξελίξεις, παρά τα προαναφερθέντα εργαστηριακά δεδομένα.

«Στη μελέτη δεν παρατηρήθηκαν εμβρυϊκές δυσπλασίες ή παραλλαγές που σχετίζονται με το εμβόλιο και καμία αρνητική επίδραση στη μεταγεννητική ανάπτυξη», είχε αναφέρει ο FDA στην ετικέτα για το εμβόλιο της Moderna.
Την ίδια έρευνα έκανε και η pfizer

Μια μελέτη με αξιολόγηση ( pdf ) που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2021 με τίτλο «Έλλειψη επιδράσεων στη γυναικεία γονιμότητα και στην προγεννητική και μεταγεννητική ανάπτυξη των απογόνων σε αρουραίους με *BNT162b2, ένα εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται σε mRNA».

*BNT162b2 ονομάζεται το εμβόλιο της Pfizer .

Το περίεργο είναι ότι η Pfizer, η BioNTech και ο Charles River, που είναι εργολάβος της Pfizer, ήταν οι εργοδότες όλων των συγγραφέων που συνέβαλαν στη δημοσίευση, κάτι που δείχνει πως ο FDA έχει δώσει λευκό χαρτί στην φαρμακοβιομηχανία…

Αυτή η μελέτη βρήκε μια αύξηση 295 τοις εκατό (8,3 τοις εκατό έναντι 2,1 τοις εκατό στην ομάδα ελέγχου) κακομορφωμένα πλευρά σε εμβολιασμένους απογόνους αρουραίων, παρά τον ισχυρισμό της δημοσίευσης για «έλλειψη επιδράσεων» στη μεταγεννητική ανάπτυξη των απογόνων.
Αυτή ήταν μια εξαιρετικά επικίνδυνη προειδοποίηση που δεν έδωσαν σημασία!

«Οι σκελετικές ανωμαλίες στα οστέινα πλευρά είναι απολύτως σημαντικές και αυξήθηκαν απαγορευτικά στους απογόνους αρουραίων της πειραματικής ομάδας σε σύγκριση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου», αφού εξέτασε την αξιολόγηση της Latypova για το πακέτο BLA της Moderna, ο James Thorp, ένας MD με πιστοποίηση στη μαιευτική και η γυναικολογία, καθώς και η μητρική-εμβρυϊκή ιατρική, δήλωσε στα ΜΜΕ:

«Στην κλινική μαιευτική και την μητρική-εμβρυϊκή ιατρική βλέπουμε παρόμοια ευρήματα σε σκελετικές ανωμαλίες πριν από τη γέννηση που είναι εξαιρετικά σοβαρές και συχνά θανατηφόρες. Αυτό ήταν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο προειδοποιητικό σήμα σε μελέτες αναπαραγωγικής τοξικολογίας και δεν δόθηκε ποτέ στο φως της δημοσιότητας για την προστασία των παγκόσμιων πολιτών μας. Το CDC, η Pfizer, η Moderna και τα κορυφαία ιατρικά περιοδικά του ιατρικού βιομηχανικού συστηματος είπαν ψέματα στο κοινό και πρέπει να λογοδοτήσουν», είπε ο Thorp.

Ο Thorp εξέτασε και επιβεβαίωσε τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID-19 και τα σύγκρινε με τα εμβόλια κατά της γρίπης, ανακαλύπτοντας σημαντικές ανωμαλίες.
Πρέπει να λογοδοτήσουν όλα τα ιδρύματα που συνέστησαν το εμβόλιο

Ο εμβολιασμός κατά του COVID συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προκειμένου να «αποτρέψει σοβαρές ασθένειες και θάνατο σε έγκυες γυναίκες», σύμφωνα με τον ιστότοπο του CDC .

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων ομοίως «συνιστά ανεπιφύλακτα να εμβολιάζονται τα έγκυα άτομα κατά του COVID-19», σημειώνοντας μάλιστα ότι ο ολοκληρωμένος εμβολιασμός των εγκύων θα πρέπει να αποτελεί «προτεραιότητα».




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου