Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Τι θα γίνει όταν αρχίσουν να ΧΑΚΑΡΟΥΝ τις ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ του Πιερρακάκη; Είδηση-ΒΟΜΒΑ από Σαγκάη, vid
Ποιά λύση θα δώσουν;;; Ήταν γραφικός ο Λιακόπουλος όταν τα έλεγε...
Ένας χάκερ ισχυρίστηκε ότι απέκτησε τα προσωπικά στοιχεία 48,5 εκατομμυρίων χρηστών μιας εφαρμογής για κινητά με κώδικα υγείας COVID (covid pass) που λειτουργεί από την πόλη της Σαγκάης, ο δεύτερος ισχυρισμός για παραβίαση των δεδομένων του κινεζικού οικονομικού κόμβου μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Ο χάκερ με το όνομα χρήστη ως “XJP” δημοσίευσε μια προσφορά να πουλήσει τα δεδομένα για 4.000 $ στο φόρουμ χάκερ Breach Forums την Τετάρτη.

Live Without Bullying
00:15
00:34 / 00:35
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Pl

Ο χάκερ παρείχε ένα δείγμα των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών τηλεφώνου, των ονομάτων και των κινεζικών αριθμών αναγνώρισης και της κατάστασης του κωδικού υγείας 47 ατόμων.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η εφαρμογή συλλέγει δεδομένα ταξιδιού για να δώσει στους ανθρώπους μια κόκκινη, κίτρινη ή πράσινη βαθμολογία που υποδεικνύει την πιθανότητα να έχουν τον ιό και οι χρήστες πρέπει να δείχνουν τον κωδικό για να εισέλθουν σε δημόσιους χώρους.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες σε όγκο υποθέσεις χακαρίσματος και αλίευσης προσωπικών στοιχείων των τελευταίων ετών και έρχεται σε μία περίοδο στην οποία η Ελλάδα…”καλωσορίζει” τις νέες άυλες ταυτότητες των Μητσοτάκη και Πιερρακάκη.

ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κλπ.) ΞΑΦΝΙΚΑ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ) ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΑΚΕΡ;;;

ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου