Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Στα Γιάννενα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ηπειρωτών Εξωτερικού


Στα Γιάννενα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ηπειρωτών Εξωτερικού 


Στα Γιάννενα και από 24 μέχρι 27 Ιουλίου θα γίνει το Γ΄ Τακτικό Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ), όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου κ. Χρυσόστομος Δήμου στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θ’ αρχίσουν το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιουλίου, και θα κλείσουν την Κυριακή 27 του μήνα, με την ορκωμοσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη Μητρόπολη Ιωαννίνων.Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Grand Serai.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου η οποία αποτελείται από το Προεδρείο της Ομοσπονδίας και απαρτίζεται από τους κ.κ. Χρυσόστομο Δήμου, πρόεδρο, Ευθύμιο Μπόκια, αντιπρόεδρο, Ελευθέριο Δημητρίου, γεν. γραμματέα, Αθανάσιο Νασίκα, ταμία, Γεώργιο Καλλίδη, ειδικό γραμματέα, Σπύρο Κωσταδήμα, υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας καθώς και του επιτίμου προέδρου κ.Νικόλαου Γκατζογιάννη και της Ελευθερίας Βασιώτη, υπεύθυνης συντονισμού και οργάνωσης του Συνεδρίου.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου