Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

27 γιατροί συμβεβλημένοι με το ΠΕΔΥ στην Ήπειρο


27 γιατροί συμβεβλημένοι με το ΠΕΔΥ στην Ήπειρο


Τον αριθμό των συμβεβλημένων ιατρών με το ΠΕΔΥ σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Στην Ήπειρο υπέβαλλαν αίτηση και είναι πλέον συμβεβλημένοι, 27 ιατροί και συγκεκριμένα, 15 στα Ιωάννινα (3 ορθοπεδικοί, 2 οφθαλμίατροι, 1 καρδιολόγος, 5 παθολόγοι, 1 νευρολόγος, 1 μαιευτήρας – γυναικολόγος και 2 ψυχίατροι), 2 στη Θεσπρωτία (1 παιδίατρος, 1 καρδιολόγος), 6 στην Άρτα (1 παθολόγος, 2 καρδιολόγοι, 2 μαιευτήρες – γυναικολόγοι και 1 ωτορινολαρυγγολόγος) και 4 στην Πρέβεζα (1 πνευμονολόγος, 2 παθολόγοι και 1 οφθαλμίατρος).

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους 3.000 ιατρούς, οι 1.528 ιατροί υπέβαλλαν αίτηση για να συμβληθούν με τον Οργανισμό. Οι ιατροί αυτοί έχουν πλέον την δυνατότητα 200 επισκέψεων τον μήνα και αποζημίωση 10 ευρώ την επίσκεψη. Έτσι, το δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ προσεγγίζει πλέον τους 6.500 ιατρούς. Σε συνδυασμό, με τους ιατρούς του Π.Ε.Δ.Υ., που ανέρχονται στις 2.500, διασφαλίζεται πλήρως η πρόσβαση των ασφαλισμένων σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

"Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και τη διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Θεσπρωτός Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου