Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Χωρίς καμία στήριξη οι δύο Ολυμπιονίκες

Χωρίς καμία στήριξη οι δύο Ολυμπιονίκες

 
  Πριν από ενάμισι χρόνο ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας, οι Γιαννιώτες ολυμπιονίκες του Λονδίνου, ήταν έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα κουπιά καθώς τα οικονομικά προβλήματα ήταν τεράστια και η επαγγελματική αποκατάσταση έμπαινε σε πρώτο πλάνο!

Η πολιτεία άλλωστε είχε καταργήσει τα προνόμια των προηγούμενων ετών για τους ολυμπιονίκες, μεταξύ αυτών τον διορισμό στο δημόσιο ώστε να έχουν ένα μισθό για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις προπονήσεις και τις αθλητικές υποχρεώσεις...

Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, οι δύο Γιαννιώτες πρωταθλητές επέστρεψαν στον υγρό στίβο. Και στον πρώτο μεγάλο αγώνα, στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα, κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο, αποδεικνύοντας και την κλάση τους και την αξία τους....

Ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας, θα είναι παρόντες και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, όπως και σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τότε.

Και κάθε φορά θα μας κάνουν περήφανους!

Σε αυτή τη μεγάλη διαδρομή έχουν ανάγκη από όλους. Έχουν ανάγκη τους χορηγούς για να καλυφθούν τα απαραίτητα έξοδα... Και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ούτε μία Ηπειρωτική επιχείρηση –από τις αποκαλούμενες μεγάλες- να δείξουν έμπρακτα την στήριξή τους!

Στήριξη σε δύο Ολυμπιονίκες!

http://epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου