Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Nassos Papaxristodoulos

Nassos Papaxristodoulos

Νεοεκλεγής χειροδικεί σε/με(?) πρώην πολιτικό συνεργάτη του, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο (έξω απ'το σπίτι του) και τον στέλνει νοσοκομείο, ενώ αυτός (όπως ακούγεται) διαφεύγει πεζός την αυτόφωρη σύλληψη και καταζητείται ακόμη απ'τις αρχές.
Περιμένεις απ'την παράταξή του να καταδικάσει τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται και να μιλήσει για ζήτημα που θα επιληφθεί η δικαιοσύνη κλπ κλπ.
Αντίθετα σε δελτίο τύπου μιλάει για επίθεση του νοσηλευόμενου δεύτερου στον διαφεύγοντα τη σύλληψη πρώτο και επιτίθεται με άκομψο τρόπο στην αντιπολιτευόμενη πρώην παράταξή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο νοσηλευόμενος ejακολουθεί να είναι μέλος της, ως πρώην αντιδήμαρχος, ενώ ταυτόχρονα την κατηγορεί με πρωτοφανή τρόπο για διάφορα άσχετα με την υπόθεση του ξυλοδαρμού.
Εύχομαι αυτό να μην σηματοδοτεί άλλα ήθη στον Δήμο και να έγινε εν αγνοία του επικεφαλής Θωμά Μπέγκα που μας έχει μάθει μέχρι τώρα διαφορετικά και απόλυτα πολιτισμένα.
(Σημειώνω ότι δεν ξέρω αν κάποιος απ'τους δυο φταίει περισσότερο απ'τον άλλο κι ούτε λαμβάνω θέση επ'αυτού... αλλά η βία είναι πάντα καταδικαστέα.
Επίσης, δεν ακούσαμε την άποψη του πρώτου, αλλά δεν παρέμεινε ως όφειλε επί τόπου να αντιμετωπίσει τις όποιες συνέπειες. Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα σας μεταφέρω και τη δική του θέση.)
Νέα σημείωση ώρα 23:00:
Δεν με ενδιαφέρει η ουσία της υπόθεσης, (αυτό είναι ζήτημα των εμπλεκομένων και της δικαιοσύνης) αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης της βίας από την δημαρχεύουσα παράταξη, όπως εκφράζεται απ'την ανακοίνωσή της την οποία και παραθέτω στη συνέχεια.

Δήλωση Παντελή Κολόκα σχετικά με το επεισόδιο με τον Κ. Τσάγκα
Σχετικά με το περιστατικό που συνέβη μεταξύ εμού και του πρώην αντιδημάρχου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» κ.Κων/νου Τσάγκα την Κυριακή 1-6-2014 και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα πρέπει να γίνουν γνωστά τα εξής :Εκ μέρους του κ. Τσάγκα, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,αναίτια και απρόκλητα, έγινα δέκτης προκλητικών λεκτικών επιθέσεων σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο, τις οποίες εκτόξευε εναντίον μου και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.Την Κυριακή το απόγευμα και πάλι απρόκλητα δέχθηκα προσωπική επίθεση από τον παραπάνω κύριο, με ύβρεις και απειλές σε βάρος της τιμής και της σωματικής μου ακεραιότητας, η οποία ήταν και σκόπιμη και στοχευμένη.Τα υπόλοιπα αποτελούν αντικείμενο της δικαιοσύνης η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αποφανθεί.Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο παραπάνω κύριος, ότι δεν θα τον ακολουθήσω στις όποιες άλλες πιθανές προκλήσεις σε βάρος μου. Ο καθένας κρίνεται από την κοινωνία μας και εγώ για πολλοστή φορά ως αιρετός έχω ήδη κριθεί.Σχετικά με την παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, η οποία όψιμα «ευαισθητοποιήθηκε» και ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του κ. Τσάγκα, εκδίδοντας μάλιστα και πόρισμα σχετικά με το περιστατικό, δεν μπορώ παρά να υπενθυμίσω, ότι οι κρίνοντες κρίνονται, οι εκλογές έχουν ήδη τελειώσει και ο καθένας κλήθηκε να συνεισφέρει από τη θέση που οι πολίτες τον έχουν τάξει.

Ιωάννινα 3-6-2014
Παντελής Κολόκας
http://epirusgate.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6809.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου