Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!


ΕΛΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!
Όπως-όπως, και με σκοτεινές διαδικασίες, προωθεί το υπουργείο τα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση. Την ίδια στιγμή που ο υπουργός παιδείας παραδέχεται ότι λείπουν 22.000 εκπαιδευτικοί και δηλώνει κυνικά ότι το θέμα αυτό θα αντιμετωπιζόταν με συγχωνεύσεις(!!!), το υπουργείο καλεί τους διευθυντές για να τους μάθει πώς θα αξιολογήσουν τους συναδέλφους, προσπαθώντας να τους κάνει συνένοχους στην άθλια πολιτική των απολύσεων και των κλεισιμάτων.
Το επόμενο διάστημα είναι βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί να στηθεί ένα τέτοιο σεμινάριο και στα Γιάννενα. Καλούμε τους Διευθυντές, ως μέλη του συνδικάτου, να απέχουν από τα σεμινάρια αυτά (όπως κι από οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης) και τους υπόλοιπους συναδέλφους δυναμικά και αποφασιστικά να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-Ι κηρύσσει από τώρα κιόλας 3ωρη στάση εργασίας για τις ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων που συμπληρώνονται από τις αντίστοιχες στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ για να έχουν συνδικαλιστική κάλυψη οι Διευθυντές που δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρακολουθήσουν, αλλά και οι συνάδελφοι που θα πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις της ΕΛΜΕ στο χώρο διεξαγωγής των σεμιναρίων της ντροπής.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Όχι στην αξιολόγηση-χειραγώγηση, Όχι στις απολύσεις και τα κλεισίματα
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων
Η πρόεδρος
Μαντζούτσου Αλέκα
Ο γραμματέας
Παπαθανάσης Λευτέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου