Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Παντελής Κολόκας: Τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής και πώς ξεκίνησε το επεισόδιο

Παντελής Κολόκας: Τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής και πώς ξεκίνησε το επεισόδιο



O Π. Κολόκας με ανακοίνωσή του δίνει τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο της Κυριακής με τον πρώην Αντιδήμαρχο Ιωαννίνων

Με γραπτή του δήλωση ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, αναφέρεται στο επεισόδιο το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, ανάμεσα στον ίδιο και σε πρώην Αντιδήμαρχο των Ιωαννίνων.

Ο κ. Κολόκας κάνει λόγο για ύβρεις και λεκτικές επιθέσεις, σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο, που είχαν προηγηθεί από τον πρώην Αντιδήμαρχο, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό της Κυριακής ως σκόπιμη και στοχευμένη προσωπική επίθεση.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κολόκα έχει ως εξής:

Σχετικά με το περιστατικό που συνέβη μεταξύ εμού και του πρώην αντιδημάρχου της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» κ. Κων/νου Τσάγκα την Κυριακή 1-6-2014 και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα πρέπει να γίνουν γνωστά τα εξής :

Εκ μέρους του κ. Τσάγκα, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αναίτια και απρόκλητα, έγινα δέκτης προκλητικών λεκτικών επιθέσεων σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο, τις οποίες εκτόξευε εναντίον μου και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Την Κυριακή το απόγευμα και πάλι απρόκλητα δέχθηκα προσωπική επίθεση από τον παραπάνω κύριο, με ύβρεις και απειλές σε βάρος της τιμής και της σωματικής μου ακεραιότητας, η οποία ήταν και σκόπιμη και στοχευμένη.

Τα υπόλοιπα αποτελούν αντικείμενο της δικαιοσύνης η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αποφανθεί.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο παραπάνω κύριος, ότι δεν θα τον ακολουθήσω στις όποιες άλλες πιθανές προκλήσεις σε βάρος μου. Ο καθένας κρίνεται από την κοινωνία μας και εγώ για πολλοστή φορά ως αιρετός έχω ήδη κριθεί.

Σχετικά με την παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, η οποία όψιμα «ευαισθητοποιήθηκε» και ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του κ. Τσάγκα, εκδίδοντας μάλιστα και πόρισμα σχετικά με το περιστατικό, δεν μπορώ παρά να υπενθυμίσω, ότι οι κρίνοντες κρίνονται, οι εκλογές έχουν ήδη τελειώσει και ο καθένας κλήθηκε να συνεισφέρει από τη θέση που οι πολίτες τον έχουν τάξει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου