5 και 6 Ιουλίου το 7ο Rally Sprint Δωδώνης
Στις 5 και 6 Ιουλίου θα γίνει φέτος από την ΕΛΕΤΑ το 7ο ράλλυ σπριντ Δωδώνης στη γνωστή ασφάλτινη ειδική διαδρομή της Δωδώνης, μήκους 13.40 χλμ που θα διεξαχθεί τρείς φορές.
Το συνολικό μήκος του αγώνα θα είναι 67.80 χλμ., ενώ ο αγώνας που προσμετράται στο Κύπελλο Ασφάλτου Ελλάδος, και υλοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης, την υποστήριξη τοπικών και όχι μόνο, επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και σίγουρα, την αμέριστη υποστήριξη του κύριου χορηγού της διοργάνωσης και για φέτος, AUTO-Test ΙΚΤΕΟ Ιωαννίνων Βουνοπλαγιάς, τον οποίο η ΕΛΕΤΑ ευχαριστεί για την συνεργασία και την στήριξη, για μια ακόμη χρονιά παρά το δύσκολο των εποχών.
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου καυσίμων ΕΛΙΝ επί της οδού Δομπόλη στα Ιωάννινα, το Σάββατο
Ο αγώνας θα ξεκινήσει επίσημα την Κυριακή
Για λεπτομέρειες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα:
- 6932 233 859 με τον Κουλουμπή Γεώργιο, Πρόεδρο της ΕΛ.ΕΤ.Α.
- 6944 585 853 με τον Χρήστο Σαρηγιαννίδη, Αντιπρόεδρο της ΕΛ.ΕΤ.Α.
- 6936 530 630 με τον Παππά Αριστοτέλη, υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλλονται μέσω email στο mail@eleta.eu ή μεFax στο 26510-26777. Επίσης λειτουργεί δικτυακός τόπος (http://www.eleta.eu) για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Οι εγγραφές συμμετοχών αρχίζουν την Δευτέρα 9 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή
«Η Λέσχη θα προσφέρει για όσα πληρώματα από άλλες περιοχές τιμήσουν τον αγώνα μας, δωρεάν
Επίσης ως γνωστό η ΟΜΑΕ καλύπτει το 50% του κόστους μεταφοράς με αυτοκινητάμαξα, με απαραίτητη προϋπόθεση να συμπληρώνεται η αυτοκινητάμαξα (δηλαδή 9 αυτοκίνητα ανά πόλη/περιοχή αναχώρησης). Επιπλέον με απόφαση του το Δ.Σ. της ΕΛ.ΕΤ.Α. καλύπτει το υπόλοιπο 50% του κόστους. Παρακαλούνται λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι, όπως δηλώσουν εγγράφως την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα της μεταφοράς έως και την λήξη των συμμετοχών (Παρασκευή 27 Ιουνίου και ώρα 22.00) στα email : info@omae-epa.gr ή mail@eleta.eu (ή εναλλακτικά στην δήλωση συμμετοχής τους να επιλέξουν το ΝΑΙ στην ερώτηση αν ενδιαφέρονται για μεταφορά με αυτοκινητάμαξα). Τέλος, ειδικά για τα Τοπικά πληρώματα (και ταμειακά ενήμερα μέλη της ΕΛ.ΕΤ.Α.) σε αντιστάθμισμα των ανωτέρω παροχών, το παράβολο συμμετοχής μειώνεται κατά 50%», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΕΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου