Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

"Άνανδρη επίθεση" καταγγέλλει ο Κ. Τσάγκας


"Άνανδρη επίθεση" καταγγέλλει ο Κ. Τσάγκας


Την δική του εκδοχή για το περιστατικό της Κυριακής, με τον Παντελή Κολόκα, δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Κώστας Τσάγκας. Με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει πως "την 21:00 ώρα της 1ης Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή, δέχθηκα άνανδρη επίθεση από τον περιφερειακό σύμβουλο Παντελή Κολόκα στην είσοδο του γραφείου μου στην οδό Μητροπόλεως 29 και εξ αυτού του γεγονότος επιθυμώ να κάνω γνωστά τα παρακάτω για την αποκατάσταση της αλήθειας".

"Ο ανωτέρω" συνεχίζει ο κ. Τσάγκας, "επέλεξε το νόμο της νύχτας και της ζούγκλας και μου επιτέθηκε αναίτια, απρόκλητα και ύπουλα καταφέρνοντάς μου γροθιές στο πρόσωπο, φεύγοντας στη συνέχεια ταχύτατα με τα πόδια και εγκαταλείποντας παράνομα το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά επάνω στη μηχανή και το οποίο στη συνέχεια το παρέλαβε η Αστυνομία, η οποία προσήλθε στον τόπο του συμβάντος μετά από αποκλειστικά δική μου κλήση και καταγγελία.
Αμέσως μετά το συμβάν μετέβηκα μαζί με την Αστυνομία στο Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλα μήνυση κατά του ανωτέρου για σωματική βλάβη. Λόγω του τραυματισμού μου μεταφέρθηκα στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο δράστης, μετά την άνανδρη επίθεσή του, εξαφανίστηκε από προσώπου γης και εκρύπτετο από χωρίου εις χωρίον επί διήμερον, προκειμένου ν’ αποφύγει τη σύλληψή του από την Αστυνομία για τις εγκληματικές του πράξεις και την αυτόφωρη παραπομπή του στη δικαιοσύνη, την οποία υποκριτικά επικαλείται και την οποία αγνόησε προκλητικά, μέχρι σήμερα, όταν αισθάνθηκε ντροπή και εθίγει, κατά τα λεγόμενά του, από τη δημόσια πολιτική κριτική που του ασκήθηκε για αυτό που είναι. Είναι όμως απορίας άξιο γιατί δεν αξιοποίησε τη νομοθεσία και το συντεταγμένο κράτος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εφόσον υποστηρίζει ότι συκοφαντείτο. Στην άνανδρη αυτή επίθεση η τύχη ήταν με το μέρος του, γιατί γλίστρησα και έπεσα κάτω όταν με γρονθοκόπησε ύπουλα μπροστά από το γραφείο μου, ως επίσης ήταν τυχερός γιατί δεν συνελήφθη (ήταν άραγε δύσκολο;) από τις διωκτικές αρχές. Να τον χαίρονται λοιπόν η νέα δημοτική αρχή και η Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στην οποία είναι υπάλληλος και οι μαθητές τους οποίους εκπαιδεύει, αν και όποτε αυτό συμβαίνει. Εγώ δεν χρειάζομαι τύχη για να λειτουργήσω στην κοινωνία. Στάθηκα άτυχος γιατί τον επέλεξα σαν «αρχηγό» δημοτικής παράταξης, αλλά ευτυχώς πολύ γρήγορα αυτο-αποκαλύφθηκε.
Κλείνοντας και για ενημέρωση των συμπολιτών, σας γνωρίζω ότι εξήλθα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκα επί τριήμερον, με διάγνωση εξόδου «χτύπημα, λάκτισμα, συστροφή, δήγμα ή εκδορά από άλλο άτομο".

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου