Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Οι νέες διοικήσεις στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων

Οι νέες διοικήσεις στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων


Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να επέλθουν οι... ισορροπίες στη συγκυβέρνηση και να αποφασιστεί ο διορισμός μελών στα δημόσια νοσοκομεία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σε ορισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα, η θητεία είχε λήξει εδώ και πέντε μήνες, και ήταν πλέον, σχεδόν αδύνατη η λειτουργία τους.

Τα πρόσωπα των διοικητών δεν αλλάζουν, άλλωστε είχαν τοποθετηθεί πρόσφατα και πάλι μετά από μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων μεταξύ της γαλάζιας και της πράσινης πτέρυγας της κυβέρνησης.


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων λοιπόν, διοικητής είναι ο Φώτης Βάββας και αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο η Ηλιάνα Κωστάκη.

Τα νέα μέλη που συμπληρώνουν το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο Χαράλαμπος Δολιώτης, γιατρός, με αναπληρωτή το Νικόλαο Κολλιό, διοικητικό υπάλληλο.

Ο Φίλιππος Ευαγγέλου, εκπαιδευτικός με αναπληρώτρια την Αφροδίτη Αβάζου συνταξιούχο νοσηλεύτρια.

Ο Δημήτρης Ασημακόπουλος, καθηγητής ωτορινολαρυγγολογίας, με αναπληρωτή το Μηνά Πασχόπουλο, καθηγητή Μαιευτικής- Γυναικολογίας.

Ο Νικόλαος Τζαμπούρας, διευθυντής ΕΣΥ Γαστρεντερολογίας, με αναπληρωτή τον Παππά Χαράλαμπο , Διευθυντή ΕΣΥ Νεφρολογίας, ως αιρετοί εκπρόσωποι των ιατρών που υπηρετούν στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Ο Γιώργος Πρέντζας, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτικής, με αναπληρωτή τον Φωτίου Αριστείδη υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, ως αιρετοί εκπρόσωποι του λοιπού (πλην των ιατρών) προσωπικού που υπηρετούν στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Πρόεδρος είναι ο κ. Λάμπρος Γεωργόπουλος. Αντιπρόεδρος διορίστηκε ο κ. Φώτης Μπουραντάς, απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά τα νέα μέλη που διορίζονται είναι:

- Παργανάς Σταύρος του Χρήστου, Συμβολαιογράφος, με αναπληρωτή τον Τριφύλλη Χρήστο Εκπαιδευτικό.
- Μπουραντάς Φώτιος Απόστρατος Αξιωματικός Ε.Α., με αναπληρωτή τον Λέφα Αλέξη, Πολιτικό Μηχανικό.

- Καφαράκης Βασίλειος Ιατρός ΕΑ' Ουρολογίας, με αναπληρωτή τον Σουλιώτη Δημήτριο Ιατρός Διευθυντής Αναισθησιολογίας, ως εκπρόσωποι των ιατρών και των ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Γ.Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

- Κοσμάς Αλέξανδρος υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, με αναπληρωτή τον Λέτσιο Κωνσταντίνο υπάλληλο του κλάδου TE Νοσηλευτών, ως εκπρόσωποι των λοιπών εργαζομένων, πλην των ιατρών Ε.Σ.Υ., που υπηρετούν στο Γ.Ν.Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

http://epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου