Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Και δεύτερο κρούσμα φυματίωσης.. Στην απομόνωση η οικογένεια των προσφύγων



Μετά τον 38χρονο, πατέρα πέντε παιδιών, που διαπιστώθηκε ότι νοσεί από φυματίωση, επιβεβαιώθηκε ότι από την ίδια νόσο έχει προσβληθεί και η σύζυγός του.
Τα εργαστηριακά ευρήματα μετά τις εξετάσεις που έγιναν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, έδειξαν ότι είναι θετική κι απομένει η επίσημη επιβεβαίωση, από τα αποτελέσματα των αναλύσεων που θα γίνουν γνωστά σε ένα τριήμερο περίπου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο ακτινολογικός έλεγχος έδωσε ύποπτα ευρήματα για τα δύο από τα πέντε παιδιά της ίδιας οικογένειας...Έτσι θα ακολουθήσει εξονυχιστικός έλεγχος σε όλα τα μέλη της οικογένειας, τα οποία παραμένουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και νοσηλεύονται σε χώρο που έχει απομονωθεί.

Συνάμα, μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει, αποφασίστηκε να εξεταστούν, σε πρώτη φάση, όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στην εστία του Τσεπελόβου.
Σημειώνεται ότι το σύνολο των προσφύγων που φιλοξενούνται στο χωριό του Ζαγορίου έχουν μεταφερθεί από την Ειδομένη, όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα διέμεναν σε άθλιες συνθήκες.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 











epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου