Κυριακή 1 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Οι Τούρκοι «κλείδωσαν» νησίδα δίπλα από τις Οινούσσες!








Ανήμερα του Πάσχα και οι Τούρκοι τραβάνε το σχοινί στα άκρα με νέα προκλητικά δημοσιεύματα! Τα τούρκικα δημοσιεύματα συνοδεύονται και από χάρτες οι οποίοι δείχνουν την νήσο του Πασά, (Paşa), ανατολικά των Οινουσσών, (Koyun), να βρίσκεται στην τουρκική επικράτεια, οι Τούρκοι με αυτό τον τρόπο ανεβάζουν την ένταση αδιαφορώντας για την μεγάλη θρησκευτική εορτή της Ορθοδοξίας, την Ανάσταση.


Όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, η τουρκική πλευρά φέρεται αποφασισμένη ναμην επιτρέψει την αναγγελθείσα ελληνική «πρόκληση», να προσγειωθεί στην νήσο του Πασά ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας συνοδευόμενος από στρατιωτικό ελικόπτερο και την εγκατάσταση στη νήσο αυτή μόνιμης ελληνικής στρατιωτικής δύναμης.



Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι η ελληνική πλευρά προκαλεί συνεχώς αμφισβητώντας την τουρκική κυριαρχία στο σύμπλεγμα των Οινουσσών και δημοσιεύουν και κάποιους «διαλόγους» μεταξύ των πλοίων της τουρκικής και ελληνικής ακτοφυλακής όπου οι Τούρκοι προειδοποιούν τους Έλληνες να αποχωρήσουν από τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Η κατάσταση όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια και αυτό θα πρέπει να μας κάνει προσεκτικούς γιατί οι διαθέσεις της άλλης πλευράς είναι τελείως απρόβλεπτες και από την άλλη δεν επιτρέπεται να υπάρξει καμία υποχώρηση για θέματα εθνικής κυριαρχίας.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 








Πηγή:nikosxeiladakis.gr
Από: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου