Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Τύφλα να χουν οι ρουφιάνοι της κατοχής μπροστά στη σημερινή δημοσιογραφία



Παραμονές του σωτηρίου έτους 2017 μ.χ εν Ελλάδι!!!

Τα περίστροφα της διαπλοκής ή αλλιώς “Έλληνες δημοσιογράφοι”, αντί να αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα, εργάζονται με αυτούς που υποτίθεται ότι θα ήλεγχαν, για να μην τα αποκαλύπτουν, και ύστερα αυτό το βαφτίζουν δημοσιογραφία! Ετσι οι μεγάλες ελληνικές πένες σήμερα βάζουν πλάτη στον Σοιμπλε, οι μόνοι στην Ευρώπη και τον κόσμο που ακόμη βρίσκουν έναν καλό λόγο να πουν για τον μοιραίο άνθρωπο της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης.

Αδίστακτοι, πετάνε εντελώς τις κουκούλες (τουλάχιστον οι χίτες και οι ρουφιάνοι στην κατοχή ντρέπονταν και τις φόραγαν) και ξιφουλκούν διαρκώς για τα δίκαια του Σόϊμπλε σ’ ένα αντεθνικής προπαγάνδας ρεσιτάλ που ξεπερνάει ακόμη και το “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας” του Αρτέμη Μάτσα…

Η πρώτη…πένα από την οποία δεν ακούσετε ποτέ κακή κουβέντα για το πάρτυ των εκατομμυρίων του Μαρτίνη στο Ερρικός Ντυνάν θίχτηκε για την «μπανάλ» κάρτα του Μαξίμου που εικόνιζε τον Σκρούτζ του γνωστού παραμυθιού.


Η δεύτερη πένα που έχει πάντα μια καλή κουβέντα να πει για τον Κομιστή θανατέμπορα, λέει ότι αισθάνεται ντροπή για τις επιθέσεις που δέχεται ο αγαπημένος του Σοιμπλε. Είναι από τους δημοσιογράφους που θα αισθάνονταν το ίδιο ντροπή για τις αήθεις επιθέσεις από τον σύσσωμο Ελληνικό Τύπο του 1940, κατά του Μουσολίνι, τον οποίο τον είχαν…ξεσκίσει, τον δύστυχο.

Αυτή είναι η «δημοσιογραφία» που σκότωσε της Εφημερίδες, τελεία και παύλα.

Η «δημοσιογραφία» που έγινε απολογητής της άρχουσας τάξης και στράφηκε ενάντια στο αναγνωστικό κοινό της, την ίδια την κοινωνία. Ακόμη κι αν το σκεφτούμε με όρους νεφιλελέρα, υπερασπίζονται το 1% των Ελλήνων της Εκάλης και μετά απαιτούν να τος διαβάζει το 99% των Ελλήνων-Πελατών. Κάτι σας έμαθαν στραβά, αγαπητά στραβάδια των Κολεγίων και των «κολεγιών».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου