Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Μπαράκ Ομπάμα: Η δήλωση του απερχόμενου πλανητάρχη που τους άφησε κάγκελο





Τι είπε ο Μπαράκ Ομπάμα και τους άφησε όλους κάγκελο;

Την ώρα που ο Ομπάμα δέχεται πυρά επειδή έχασαν οι Δημοκρατικοί, καθώς πολλοί λένε πως δεν κέρδισε ο Τραμπ, αλλά έχασε ο Ομπάμα, ο ίδιος έκανε μια δήλωση που έφερε τα πάνω κάτω.

«Θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει εάν ξαναέθετα υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί εξακολουθούν να πιστεύουν στο όραμά του για προοδευτική αλλαγή.

Ο απελθών πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι θα μπορούσε να κινητοποιήσει την πλειοψηφία του αμερικανικού λαού να συσπειρωθεί πίσω από το όραμά του.

«Ξέρω ότι σε συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα, ακόμη και αν μερικοί διαφωνούσαν μαζί μου, όλοι παραδέχονταν ότι η κατεύθυνση του οράματός μου ήταν σωστή», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη του στο CNN.

Στον απόηχο των εκλογών και της νίκης Trump, ο Μπαράκ Ομπάμα επανέλαβε την εξήγηση ότι οι Δημοκρατικοί αγνόησαν ολόκληρα τμήματα του πληθυσμού, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στον Donald Trump.

Άφησε να εννοηθεί ότι η εκστρατεία της H. Clinton δεν είχε αρκετά επιχειρήματα για τους Αμερικανούς, οι οποίοι δεν έχουν αισθανθεί τα οφέλη της οικονομικής ανάκαμψης.




fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου