Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ιωάννινα:Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης Και Αφηγήσεις Παραμυθιών




Το καράβι του «Οδυσσεβάχ»… έδεσε στην Ιθαγδάτη
Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και Αφηγήσεις Παραμυθιών, στο Θέατρο «Καμπέρειο», από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου

Νεανική – Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Το καράβι του «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, «έδεσε» στην Ιθαγδάτη του, αφού στην πορεία του, γοήτευσε περισσότερους από 10.000 μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Ένα κλασικό έργο που είχε ως βασικό του θέμα τη νοσταλγία για την πατρίδα, καθώς και τη θέληση και την επιμονή να κατακτάς τους στόχους σου, μένοντας σταθερός σε αυτό που πιστεύεις.
Ο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, μας ταξίδεψε για δυο μήνες στο δρόμο του γυρισμού προς την μυθική Ιθαγδάτη της ψυχής μας.
Ωστόσο, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σας ανακοινώνει την ακύρωση των ανοικτών παραστάσεων για το κοινό, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.
Το ΔΗΠΕΘΕ ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες μαθητές και τους εκπαιδευτικούς από όλη την Ήπειρο και τη Λευκάδα, που για μια ακόμη χρονιά στήριξαν την παράσταση της Νεανικής – Παιδικής Σκηνής και με την ευκαιρία, εύχεται στους συμπολίτες μας, Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.
Επίσης, το ΔΗΠΕΘΕ, απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, για να γιορτάσουμε μαζί στο Θέατρο «Καμπέρειο», με Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης και Αφηγήσεις Παραμυθιών.
Από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο. (Πληροφορίες στο τηλ. 2651025670).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου