Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Κ. Μητσοτάκης: Να φέρουμε ξανά αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στην πατρίδα μας





ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ


Την πεποίθηση ότι «οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των σημερινών κυβερνώντων», εκφράζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στο οποίο εξαπολύει έντονη κριτική στην κυβέρνηση και αναφέρεται στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής.
«Η σημερινή κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη δική της αποτυχία σε αποτυχία της χώρας. Αυτό είναι μια επικίνδυνη αντίληψη που πρέπει να ανατρέψουμε», αναφέρει στο άρθρο του ο πρόεδρος της ΝΔ. Προσθέτει όμως ότι «οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές των σημερινών κυβερνώντων. Η δημιουργικότητα, η νοικοκυροσύνη, το ταλέντο των πολιτών της είναι αναμφισβήτητα. Σε αυτά πρέπει να στηριχθούμε για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα δυνατή και περήφανη. Αυτός θα είναι ο μεγάλος μας στόχος τη χρονιά που έρχεται: Το 2017 να αρχίσει να αλλάζει η ψυχολογία των Ελλήνων».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέας κυβέρνησης «με σχέδιο που θα ξεκολλήσει τη χώρα». Σχέδιο, που διαβεβαιώνει ότι το έχει η Νέα Δημοκρατία. «Έχει όμως συγκεκριμένες δεσμεύσεις και θα στηριχθεί σε τέσσερις βασικούς πυλώνες», προσθέτει ο Κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας ότι οι πυλώνες είναι η δραστική μείωση των φόρων, η επιτάχυνση των αλλαγών στην οικονομία και στο κράτος, η ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία και η επέκταση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη. «Στο νέο ξεκίνημα για τη χώρα μας κανένας δεν θα μείνει πίσω», διαβεβαιώνει ο Κ. Μητσοτάκης.



AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου