Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Πώς να κάψετε το λίπος στους μηρούς- ΒΙΝΤΕΟ






Θέλετε να κάψετε το λίπος στους μηρούς; Είστε τυχεροί. Στο βίντεο πιο κάτω, θα δείτε πώς να κάψετε το λίπος στους μηρούς με 12 λεπτά άσκησης ημερησίως.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν θα χρειαστούν περισσότερα από 12 λεπτά άσκησης ημερησίως για να αλλάξετε το σώμα σας. Ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους για το κάψιμο των
επιπλέον θερμίδων είναι να ακολουθείτε αυτές τις παρακάτω τρεις συμβουλές στη ζωή σας:
Αλλαγή του τρόπου ζωής. Συνιστάται μία διατροφή χαμηλή σε κορεσμένα λίπη και πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Κάνετε μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Για παράδειγμα, χρησιμοποιείστε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ. Οι μικρές αλλαγές είναι αποτελεσματικές.
Κάνετε γυμναστική για να ανακτήσετε δύναμη. Οι μύες καίνε τις περισσότερες θερμίδες ακόμη και όταν ξεκουράζεστε. Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς να κάνετε ασκήσεις, από πλάγιες προβολές μέχρι leg lifts (ανυψώσεις ποδιών). Και οι δύο ασκήσεις τονώνουν τους μύες των ποδιών.
Κάνετε συστηματικά αερόβια γυμναστική. Ο γενικός κανόνας είναι να αφιερώνετε τουλάχιστον 30 λεπτά ημερησίως για να ασκηθείτε σωματικά. Σας φαίνεται πολύ; Ξεκινήστε με 12 λεπτά και θα βελτιώνεστε σιγά σιγά. Τι καλύτερο από το να αρχίσετε από τα εύκολα;




Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου