Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννενα: Με την συνδρομή της Πειραιώς το δημαρχείο.. πάει ΚΕΠΑΒΙ!




Είναι γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι στις προθέσεις της σημερινής δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία ενός νέου δημαρχείου. Άλλωστε το είχαν επιχειρήσει και στο παρελθόν άλλες δημοτικές αρχές, επιλέγοντας λύσεις οι οποίες τελικά, για διάφορους λόγους, δεν προχώρησαν.

Η αλήθεια είναι ότι η ανάγκη για ένα σύγχρονο κτίριο, το οποίο θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που βρίσκονται διάσπαρτες, είναι επιτακτική.
Για την σημερινή δημοτική αρχή, η πλέον ενδεδειγμένη λύση, αποτελεί η μεταφορά του Δημαρχείου στο ΚΕΠΑΒΙ, αφού πρώτα γίνουν στο κτίριο οι απαραίτητες τροποποιήσεις..
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή έρχεται η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης ανέλαβε να χρηματοδοτήσει και να χορηγήσει στο Δήμο το σύνολο των μελετών για την Ενεργειακή, Κατασκευαστική και Αισθητική Αναβάθμιση του κτιρίου του ΚΕΠΑΒΙ.
Είναι ίσως το πιο καθοριστικό βήμα καθώς αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι οι μελέτες αυτές, το κόστος των οποίων σίγουρα δεν είναι μικρό, θα βρίσκονται σύντομα στα χέρια της Δημοτικής Αρχής...
Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας ευχαρίστησε τον Όμιλο της Πειραιώς για την σημαντική αυτή χορηγία κι έκανε γνωστό ότι σε συνεργασία με την ΚΕΠΑΒΙ Α.Ε. και το Σύλλογο Ανάδειξης και Προβολής Γιαννιώτικης Αργυροχοίας, θα σχεδιάσει την μεταστέγαση του δημαρχείου της πόλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου