Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Όλγα Γεροβασίλη: Είμαστε κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης



Το σχέδιο που έχουμε χαράξει και ακολουθούμε αναφέρεται στην ποσοτική χαλάρωση και στα μέτρα για το χρέος

 

«Είμαστε κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης», δήλωσε σήμερα το μεσημέρι η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μετά την παράδοση του οδικού τμήματος "Ανισόπεδος κόμβος Κουβαρά - Ανισόπεδος κόμβος Αμφιλοχίας", του αυτοκινητόδρομου "Ιόνια οδός".
Όπως πρόσθεσε, «παρά τις δυσοίωνες συζητήσεις αυτού του διαστήματος και την καταστροφολογία που την έχουμε συνηθίσει, αυτό το χρονικό διάστημα, η διαπραγματευτική θέση της χώρας μας έχει δυναμώσει». Μάλιστα, όπως τόνισε, «έχουμε πολλούς περισσότερους Eυρωπαίους συμμάχους και εννοώ από τους θεσμούς».
Σε αυτό το σημείο, η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε, ότι «ακόμη και σήμερα υπήρξαν θετικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων και έτσι βλέπουμε ότι είμαστε πολύ κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το σχέδιο που έχουμε χαράξει και ακολουθούμε». Όπως εξήγησε, «αυτό το σχέδιο αναφέρεται στην ποσοτική χαλάρωση και στα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος», ενώ πρόσθεσε ότι «εκκρεμεί η συζήτηση για τα μεσομακροπρόθεσμα μέτρα για το χρέος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου