Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννενα: Ευχές από ΕΠΣΗΠ στην Παιδιατρική «Χατζηκώστα»





Την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα επισκέφθηκε χθες σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗΠ και ο προπονητής των Μικτών Βαγγέλης Τζιάρας μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες των εορτών αντί να της περνάνε στο σπίτι τους νοσηλεύονται στην κλινική.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς και το Δ.Σ. παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καρβούνη και του Διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Παππά έδωσαν δώρα, χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά μοιράζοντας τους μπάλες και παιχνίδια.

Στις δηλώσεις του ο κ. Βρακάς επεσήμανε τα εξής: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση αυτές τις μέρες να βρίσκεσαι ανάμεσα σε παιδιά. Ελπίζω ο ερχομός μας εδώ και τα δώρα που προσφέραμε, να δώσαμε λίγη χαρά στα παιδιά που δοκιμάζονται αυτές τις Άγιες μέρες, να τους ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα να είναι στα σπίτια τους.

Ελπίζουμε σήμερα να τους φέραμε και λίγο πιο κοντά στον αθλητισμό, να τον αγαπήσουν και να διαλέξουν το άθλημα το οποίο θα ασχοληθούν και νομίζω μόνο θετικό θα είναι στην υπόλοιπη ζωή τους.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και να κρατάμε το χαμόγελο μας γιατί σε αυτές τις δύσκολες μέρες χρειάζεται να δίνουμε δύναμη ο ένας στον άλλον. Χρόνια πολλά στα παιδιά και σε όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καρβούνης είπε: «Χρόνια πολλά και πάνω από όλα υγεία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν γίνονται τέτοιες ενέργειες και εμείς εδώ προσπαθούμε να δώσουν ότι μπορούμε σε αυτό τον τομέα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτές τις μέρες δεν έχουμε πολλά παιδιά στην κλινική. Τα δώρα και ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικά για τα παιδιά, εμείς θα κάνουμε το παν για να προσφέρουμε ανθρώπινες συνθήκες υγείας σε όλους τους ασθενείς. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ευχαριστούμε την ΕΠΣΗΠ».

Τέλος ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Παππάς ανέφερε: «Αυτή η επίσκεψη της ΕΠΣΗΠ γίνεται για δεύτερη χρονιά και δίνει χαρά στα μικρά παιδιά. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και του χρόνου να είμαστε καλά και να το επαναλάβουμε».



proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου