Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Το ειδικό δημοσιογραφικό βραβείο "Βλάσης Σωκρατίδης" Θα απονεμηθεί στον Χρυσόστομο Πατούλα, εκδότη της "Αιτωλοακαρνανικής"






-ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ 

-Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Ξηρομερίτης Χρυσόστομος Πατούλας, με καταγωγή απο την Κατούνα, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Αιτωλοακαρνανική" θα τιμηθεί απο το ίδρυμα Μπότση και θα λάβει το βραβείο «Βλάσης Σωκρατίδης».
-Το βραβείο αυτό, που αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμητική διάκριση για τους δημοσιογράφους, απονέμεται σε αυτούς που διακρίνονται για το έργο και το ήθος τους. Τα φετινά βραβεία επεφύλαξαν μια έκπληξη για το τόπο μας. Μεταξύ των τιμηθέντων θα είναι και ο εκδότης της "Αιτωλοακαρνανικής" Χρυσόστομος Πατούλας.

Ο Χρυσόστομος Πατούλας έλαβε το βραβείο «Βλάσης Σωκρατίδης», πουομόφωνα πρότεινε στο Ίδρυμα η Ειδική Επιτροπή αξιολόγησης της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου. Η Επιτροπή έλαβε υπόψη της την εν γένει πλούσια δημοσιογραφική του διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία του ως και τη μεγάλη εκδοτική και κοινωνκή δραστηριότητά του........

Το Ίδρυμα Μπότση βραβεύει κάθε χρόνο τους δημοσιογράφους, τα έντυπα, τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση και η 33η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιανουαρίου 2017, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου