Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Αστυνομικοί τουΤμήματος Ασφάλειας Άρτας,εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον Άγιο Δημήτριο Άρτας,βρέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο αμάξωμα του αυτοκινήτου ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -55- κιλών και -650- γραμμαρίων



Συνελήφθησαν στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο αλλοδαποί, μέλη εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση





Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -55- κιλών και -650- γραμμαρίων, που βρέθηκε σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο αμάξωμα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οδήγησαν σήμερα (25-02-2019) το πρωί στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, στη σύλληψη δύο ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.


Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 63 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για δραστηριοποίηση κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 63χρονος και ο 52χρονος, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα.

Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον εσωτερικό χώρο του πορτ παγκάζ και κάτω από τα μπροστά καθίσματα, (53) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (55) κιλών και (650) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

· -55- κιλά και -650- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

· το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου δράστη και

· δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου