Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Το Διεθνές Πρωτάθλημα Tennis Seniors έρχεται στην Άρτα!


Το Διεθνές Πρωτάθλημα Tennis Seniors της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ITF έρχεται στην Άρτα!Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) αποδέχθηκε το αίτημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας για τη διοργάνωση διεθνούς τουρνουά Seniors τον Αύγουστο στην πόλη της Άρτας.


Το Arta Open θα διεξαχθεί από 28/8/2019 μέχρι 3/9/2019 και θα δεχθεί περισσότερους από 100 αθλητές απ' όλο τον κόσμο.

Η θετική ανταπόκριση της ITF ήρθε μετά από τη μεθοδευμένη και διαρκή προσπάθεια του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας και της Δ' Ένωσης Β.Δ. Ελλάδας από κοινού. Καθοριστικό ρόλο για την αναδοχή του τουρνουά αποτέλεσε η πρόσφατη ανακατασκευή των γηπέδων και η συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Άρτας για μια ακόμη φορά ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνεργάστηκαν για τη χρηματοδότηση και την εκτέλεση του έργου.

Στόχος του Ομίλου είναι η αξιοποίηση των ανακαινισμένων γηπέδων τένις στο έπακρο και το τουρνουά Seniors να γίνει ο προπομπός για κάτι ακόμη μεγαλύτερο.

Πρόκειται για ένα σαφώς σπουδαίο αθλητικό γεγονός με σαφείς προεκτάσεις στην επισκεψιμότητα της πόλης... καθώς αφορά 100 και πλέον αθλητές για 7 ημέρες στην Άρτα.

Με συντονισμένη προσπάθεια πάμε το τένις στην Άρτα ένα βήμα μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου