Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΩΡΑ;Ελληνίδα πίσω από το άρθρο του BBC – Είναι κατά των συνόρων και των εθνών!


Tσουνάμι αποκαλύψεων έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μετά το κατάπτυστο άρθρο του BBC. Η δημοσιογράφος του ανθελληνικού και..ψεύτικου ρεπορτάζ του BBC για τη «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα, είναι ελληνίδα και είναι η Μαρία Μαργαρώνη, που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο.Μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Ισάακ Καριπίδη και εκτός από δικαιολόγιες για το ψεύτικο ρεπορτάζ της κάρφωσε και το δήθεν φερέγγυο BBC.

Όπως αποκάλυψε ο Ισάακ Καριπίδης η συνέντευξη στο άρθρο είχε ληφθεί από το περασμένο καλοκαίρι και προκύπτει το ερώτημα γιατί δημοσιοποιήθηκε μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Η Μαρία Μαργαρώνη, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, αφού πρώτα συμβουλευτεί πρώτα τους αρχισυντάκτες της, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει.
Πάντως όπως δήλωσε «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τόσα πολλά μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος. «Δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις», συμπλήρωσε.

«Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ», δικαιολογήθηκε.
Μάλιστα η συγκεκριμένη κυρία είναι κατά των συνόρων και των Εθνών, καθώς η φωτογραφία που αλιεύσαμε, λέει πολλά!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ BBC
Επιστολή διαμαρτυρίας στο BBC, με αφορμή το επίμαχο ρεπορτάζ περί «μακεδονικής μειονότητας», απέστειλε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο.

Στην επιστολή, χαρακτηρίζονται ως «απαράδεκτοι» οι ισχυρισμοί της δημοσιογράφου και επαναλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου