Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Δύο νέες δράσεις του ΕΣΠΑ παρουσίασε το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε εκδήλωση στην Φιλιππιάδα

Οι δύο νέες δράσεις του ΕΣΠΑ που αφορούν μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων στους τομείς, εμπόριο, εστίαση, εκπαίδευση, βιομηχανία 


τροφίμων, περιβάλλον, τεχνολογίες, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο ΠΡΕΒΕΖΑΣ και η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ το απόγευμα της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου στην Φιλιππιάδα αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ζηρού.
Τους παρευρισκόμενους ενημέρωσαν ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης και το στέλεχος της Διαχειριστικής του Επιμελητήριου Πρέβεζας κα Σέβη Κονταξή.

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση των δύο νέων δράσεων «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΣΤΙΑΣΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» και απαντήσεις στις απορίες των παρευρισκομένων από τους κ. Θεοδωρόπουλο Ηλία και κα Μαργιάννη Δώρα αντίστοιχα.

«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» η πρώτη δράση με προϋπολογισμό 400 εκ. ευρώ, επενδυτικά σχέδια από 20.000 έως 200.000 ευρώ και ποσοστό ενίσχυσης 50% έως 65% και η δεύτερη, «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας ΕΜΠΟΡΙΟ – ΕΣΤΙΑΣΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» με προϋπολογισμό 60 εκ. ευρώ και επενδυτικά σχέδια από 10.000 έως 150.000 ευρώ και ποσοστό ενίσχυσης 50%.epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου