Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

5ος «Δρόμος του Γιοφυριού» - Αφιερωμένος στη μάχη κατά του καρκίνου




Συνεχίζονται δυναμικά και με αυξητική τάση οι εγγραφές για τον 5ο Δρόμο του Γιοφυριού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 από το Δήμο Αρταίων σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.


Φέτος, ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μάχη κατά του καρκίνου συμμετέχοντας στη διεθνή εκστρατεία «I am and I will», η οποία απευθύνει μια δυνατή έκκληση για δράση ζητώντας προσωπική δέσμευση από όλους να συμβάλλουν στην μείωση των επιπτώσεων του καρκίνου σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο και στηρίζοντας τις δράσεις των συλλόγων «ΕπιΣτήθιοι Φίλοι Άρτας» (Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου του Μαστού) και «Φλόγα» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια).


Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα που βρίσκεται στο site της διοργάνωσης στο https://www.artarunningfestival.gr/. Ημερομηνία λήξης εγγραφών για τον αγώνα είναι η Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019.




Όπως κάθε χρόνο οι αποστάσεις των αγώνων είναι:



• Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου 21,1 χλμ


• Σκυταλοδρομία 21,1 χλμ (2×10,550 μέτρα)


• Αγώνας δρόμου 5 χλμ


• Περιπατητικός 5 χλμ


• Σχολικοί αγώνες:


Αγώνας 300 μέτρα Α’ και Β’ Δημοτικού


Αγώνας 600 μέτρα Γ’ και Δ’ Δημοτικού


Αγώνας 800 μέτρα Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.


Όλοι οι αγώνες ξεκινούν από την πύλη του Κάστρου της Άρτας και τερματίζουν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην κεντρική πλατεία Άρτας.


Επικοινωνία-πληροφορίες: https://www.artarunningfestival.gr/, Οργανωτική Επιτροπή Ημιμαραθώνιος Άρτας «Ο δρόμος του Γιοφυριού», email επικοινωνίας: info@artarunningfestival.gr, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 694 5887989, 26813 62211.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου