Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Φίλα Με… στα Γιάννενα με τον Σταμάτη Κραουνάκη



Τον Σταμάτη Κραουνάκη και την μπάντα του Σπείρα Σπείρα παρουσιάζει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών σε μια γνήσια ελληνική βραδιά, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας».



Ο πληθωρικός συνθέτης και ερμηνευτής έχει ήδη καθιερωθεί στους «μεγάλους» του ελληνικού τραγουδιού, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους στιχουργούς και τραγουδιστές, ενώ πλούσια είναι η δράση του και στο θέατρο, με πολλαπλές ιδιότητες.

Στα Γιάννενα, όπως και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα μεταφέρει το πρόγραμμα, που παρουσίασε στην Αθήνα τον χειμώνα, στις «Γραμμές». Ένα λαϊκό πρόγραμμα, που επαναπροσδιόρισε στην καρδιά των ανθρώπων το τρυφερό παραμύθι της συλλογικής διασκέδασης. «Ο Σταμάτης Κραουνάκης θα είναι κοντά μας δημιουργώντας μία ατμοσφαιρική συναυλία, όπως μόνο ο ίδιος ξέρει να επιβάλλει και να πετυχαίνει, με δικά του τραγούδια αλλά και με τραγούδια που έχει αγαπήσει», αναφέρουν οι διοργανωτές.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ το κανονικό και 12 ευρώ το μειωμένο. Προπώληση γίνεται στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου, στο ticketservices.gr και στο Public.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου