Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ - «Πράσινο» φως από Ινδό πρωθυπουργό σε ΕΔ: «Κτυπήστε το Πακιστάν» - Βίντεο: Σφοδρή ανταλλαγή πυρών πυροβολικού






Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι έδωσε το «πράσινο» φως στον Στρατό...


για πλήρη ελευθερία κινήσεων αναφορικά με το χρόνο, τον τόπο και το μέγεθος της απάντησης που θα καταφέρει ενάντια στο Πακιστάν.
BREAKING: According to @CNNnews18, Indian PM Modi has reportedly given the Indian military a "free hand" regarding the time, place and how they want to move forward regarding the situation with Pakistan, following a high-level security meeting.
487 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τις χτεσινοβραδινές ανταλλαγές πυρών στο Κασμίρ μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν.
Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, η κατάσταση μεταξύ των δύο χωρών φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός ελέγχου.
Ινδία και Πακιστάν έθεσαν σε ύψιστη πολεμική ετοιμότητα το σύνολο των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων τους.
Στο πλευρό του Πακιστάν είναι η Τουρκία ενώ το Ιράν στηρίζει απόλυτα την Ινδία. Ο Μ.Τσαβούσουγλου επικοινώνησε με τον Πακιστανό ομόλογο του, Shah Mahmood Qureshi, και συζήτησαν την "επιθετικότητα της Ινδίας".
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες και το Ιράν φέρεται έτοιμο να εμπλακεί στην σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν καθώς έθεσε σε πολεμική ετοιμότητα τα βαλλιστικά συστήματα του για πλήγμα κατά τρομοκρατικών στόχων εντός Πακιστάν...



Την ίδια ώρα το Πακιστάν μετακινεί συνεχώς άρματα μάχης φαίνεται να κινούνται προς την πλευρά των συνόρων με την Ινδία κοντά στη ζώνη ελέγχου στο Sialkot.



Another video of tanks moving through Sialkot this afternoon


 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου