Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΠΑΝΕ ΓΙΑ «ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
Αρχίζουν σιγά-σιγά να εξυφαίνουν το κλίμα για την απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα και την δημιουργία μιας «Βαλκανικής δημοκρατίας» όπως είναι στα σχέδια του Βερολίνου.Η απόσχιση της Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα με το πρόσχημα να γίνει… πρωτεύουσα των Βαλκανίων εξυπηρετεί άριστα τους σχεδιασμούς αυτούς, που τώρα ακούγονται και μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, από το βήμα της Βουλής, με φόντο την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε:

«Θεσσαλονίκη ξέρω πάντα σε πείραζε, πάντα σε αγκύλωνε στην καρδιά να σε αποκαλούν συμπρωτεύουσα.

Το συμπρωτεύουσα υπαινισσόταν ότι δεν μπορείς να είσαι πρωτεύουσα.

Πρωτεύουσα χωρίς αυτό το «συμ«. »

Κλείνοντας, έθεσε ένα ερώτημα:

«Θεσσαλονίκη, θα αρνηθείς τώρα να γίνεις πρωτεύουσα;

Πρωτεύουσα των Βαλκανίων;»

Η δήλωση αυτή ξεκάθαρα αναφέρεται σε απόσχιση της Θεσσαλονίκης από την Ελλάδα.Με το πρόσχημα την επίκληση του συναισθήματος και του εγωισμού των Θεσσαλονικιών, θέλουν να πείσουν για απόσχισή της από την Ελλάδα όπως δείχνουν οι καταστάσεις.

Δείτε τι είχε πει πριν λίγο καιρό ο διεθνής κερδοσκόπος Τζόρζ Σόρος, για την μελλοντική Βαλκανική Ένωση:Το ίδιο έχει επαναλάβει και ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας βέβαια πάντα λόγο για το ότι η Θεσσαλονίκη θα γίνει «πρωτεύουσα των Βαλκανίων».makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου