Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

«Αφεντικά» των φυλακών έχουν γίνει οι Αλβανοί γκάνγκστερ




Παρέχουν προστασία σε κρατουμένους, διακινούν ναρκωτικά και δίνουν εντολές για συμβόλαια θανάτου
Οι τρεις θάνατοι μέσα σε λίγες ημέρες στις Φυλακές Κορυδαλλού,με τελευταίο αυτόν του 34χρονου Αλβανού που φέρεται ότι ήταν το δεξί χέρι ενός εκ των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του 


ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, φέρνουν στο φως τα παιχνίδια του υποκόσμου για το ποιος θα έχει την απόλυτη κυριαρχία μέσα στις φυλακές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι Αλβανοί κακοποιοί, που πριν συλληφθούν εκτελούσαν «συμβόλαια θανάτου», έχουν οργανώσει κύκλωμα που εξακολουθεί να δολοφονεί κατά παραγγελία και πίσω από τα κάγκελα των φυλακών...

Την ίδια στιγμή, το συγκεκριμένο κύκλωμα παρέχει προστασία σε κρατουμένους με οικονομική άνεση, διακινεί ναρκωτικά και δίνει εντολές για παρανομίες εκτός των σωφρονιστικών καταστημάτων.

Η αρχή έγινε με τη δολοφονία του Αρμπέν Μπάκο μέσα στο κελί του, στον Κορυδαλλό. Το θύμα, ένας εκ των ηθικών αυτουργών της υπόθεσης Ζαφειρόπουλου, σφαγιάστηκε από τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας του ποινικολόγου, που φέρεται ότι διατηρεί στενή σχέση με τον δεύτερο ηθικό αυτουργό.

Τελευταίο «επεισόδιο» στις Φυλακές Κορυδαλλού ήταν ο θάνατος (ίσως από ναρκωτικά) ενός 34χρονου Αλβανού που επίσης είχε έμμεση σχέση με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, καθώς διατηρούσε στενή επαφή με έναν εκ των ηθικών αυτουργών.

Η ομάδα των σκληρών Αλβανών κακοποιών, που κατάφερε να κινεί τα νήματα στους διαδρόμους της φυλακής, πουλάει «προστασία» σε κρατουμένους με φουσκωμένο πορτοφόλι, δίνει εντολές για συμβόλαια θανάτου μέσα και έξω από τα σίδερα, και οργανώνει ληστείες και κλοπές. Ετσι εξασφαλίζει μερίδιο από τη λεία, ώστε να μπορούν τα μέλη της να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της έγκλειστης διαβίωσης και να περνούν... πλουσιοπάροχα. Ολα άρχισαν το 2006, όταν τα «έσπασαν» τα μέλη μιας πολυπληθούς ομάδας Αλβανών κακοποιών που διακινούσαν ναρκωτικά και γυναίκες στην Αθήνα.

Τότε άρχισε «πόλεμος» με συνεχείς αλληλοσκοτωμούς, που κορυφώθηκε με την εισβολή ενόπλου σε ένα καφενείο στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου «θέρισε» έναν Αλβανό αντίπαλό του και άλλους δύο θαμώνες που δεν είχαν σχέση μαζί του.

Από τότε τα πιο αδίστακτα μέλη αυτών των συμμοριών εντάχθηκαν στις ομάδες νονών της νύχτας, ακολουθώντας δική τους εγκληματική πορεία, καθώς αναλάμβαναν συμβόλαια θανάτου. Ενα από αυτά ήταν η απόπειρα δολοφονίας γνωστού δικηγόρου που ήταν πολιτική αγωγή στην υπόθεση της Energa, τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

Οταν η Ασφάλεια εξάρθρωσε ολόκληρο το εγκληματικό δίκτυο, εκείνο άρχισε να απλώνει τα δίχτυα του μέσα στις φυλακές, κυρίως του Κορυδαλλού.


dimokratianews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου