Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμος Κ. Τζουμέρκων στηρίζει το πρόγραμμα καταπολέμησης υπογεννητικότητας «Μια ελπίδα γεννιέται»

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο του Δήμου Κ. Τζουμέρκων έλαβε χώρα ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου με τη συνεργασία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Hopegenesis» και της εταιρίας παιδικών τροφών «Γιώτης» για το πρόγραμμα καταπολέμησης της υπογεννητικότητας «Μια ελπίδα γεννιέται».


Το πρόγραμμα είναι τετραετούς διάρκειας και έχει να κάνει με την υποστήριξη των εγκύων από τη στιγμή της σύλληψης και του τοκετού αλλά και τι διατροφή του νεογνού μέχρι τα δύο του χρόνια.


Η υπεύθυνη του προγράμματος ανέλυσε διεξοδικά ανέλυσε διεξοδικά τις δράσεις του και ο Δήμος αναφέρθηκε στη σημασία του ευχαριστώντας παράλληλα τους διοργανωτές του.


Στη εκδήλωση παρέστησαν ο Αιδεσιμότατος Εφημέριος Πάτερ Κίμωνας Ψωράκης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Π. Μητροκώστα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Σκαλτσογιάννης και Λ. Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Βουργαρελίου Κ. Κατσάνος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Καψάλων Α. Καψάλης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουργαρελίου Ν. Πλέυρης και νέος κόσμος που ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα.


Ο Δήμος είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου Δημότη για την τήρηση των διαδικασιών ένταξης στο πρόγραμμα.maxitisartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου