Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Θεσπρωτία: Στον ΟΛΗΓ ο Γιώργος Ζάψας





Στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας με κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του «Κοινού Των



 Ηπειρωτών» από τη Θεσπρωτία και ενημερωθήκαν από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανδρέα Νταή.
Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας διευθύνει, εποπτεύει και διαχειρίζεται το λιμάνι της Ηγουμενίτσας που αποτελεί την πύλη εισόδου της Ευρώπης προς ανατολάς. Εκ των πραγμάτων, έχει καταστεί ένας από τους σημαντικότερους αναπτυξιακούς κόμβους με πολλαπλά οφέλη για την περιφέρεια Ηπείρου και για την χώρα.
Κατά τη συνάντηση, ο κ. Ζάψας και το κλιμάκιο της παράταξης ενημερώθηκαν πλήρως για την πορεία εργασιών της Β’ Φάσης, οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης, και για την πρόοδο των εργασιών της Γ’ φάσης, που προχωρούν πολύ ικανοποιητικά.
Έγινε ενημέρωση για το Επιχειρηματικό Πάρκο (Εμπορευματικό Κέντρο) και τον κόμβο της Γκρίκας, καθώς και για την Μακροπεριφέρεια της Αδριατικής.
Από την συζήτηση με τον κ. Νταή, αναδείχθηκε το ενδιαφέρον της διοίκησης για την ποιότητα και το κόστος των υπηρεσιών του ΟΛΗΓ, καθώς και την προοπτική συμβολής του Οργανισμού στα θέματα της εξωστρέφειας, του ανταγωνισμού, αλλά και σε θέματα όπως οι μεταφορές, ο τουρισμός, η ενέργεια και το περιβάλλον.
«Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι ένα στολίδι για την Ήπειρο. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες υποδομές, όπως οι οδικοί άξονες της Εγνατίας και της Ιόνιας Οδού και το τρένο, μπορούμε να σχεδιάσουμε πάνω σε καλύτερες βάσεις την επόμενη μέρα και την ανάπτυξη της περιφέρειας μας», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο κ. Ζάψας.
Το Κοινό των Ηπειρωτών έχει ψηλά στην προγραμματική του ατζέντα το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και θα αφιερώσει ξεχωριστό κεφάλαιο σ’ αυτό. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη την ΠΕ Θεσπρωτίας.




epirusblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου