Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Λάβρος κατά της Κυβέρνησης ο Αδ. Γεωργιάδης στα Γιάννενα






Με επίσημο προσκεκλημένο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Β’ Αθηνών Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο εκδηλώσεων CEZARIA η κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας.


Μέσα σε μια γεμάτη από μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας αίθουσα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν «λάβρος» κατά της κυβέρνησης, με τον ίδιο αλλά και τους υπόλοιπους ομιλητές να εξαπολύουν βέλη για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ο Τσίπρας και οι 153 πρόθυμοι που βρήκε η Βουλή έκαναν ένα εθνικό έγκλημα. Καθένας που έχει έστω και λίγο πατριωτισμό μέσα του αισθάνεται μια φοβερή θλίψη» ανέφερε χαρακτηριστικά, με το κράτος να αναγνωρίζει πλέον τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες και αναρωτήθηκε, τι είναι ο ίδιος που κατάγεται από την Κλεισούρα Καστοριάς.
Για τη συμφωνία, είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να γίνουν διορθώσεις σε αυτή την επιζήμια συμφωνία, χαρακτηρίζοντας τον κ. Τσίπρα βολικό πρωθυπουργό για τους ξένους, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για το σύνολο των εθνικών ζητημάτων.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η παράταξη θα αναδειχθεί νικήτρια σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019.
Επανέλαβε την στήριξη του κόμματος στον Αλέκο Καχριμάνη για την Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και την στήριξη στο πρόσωπο της Τατιάνας Καλογιάννη για το Δήμο Ιωαννιτών.
Ο Κ. Τασούλας
Κατά τον χαιρετισμό του, ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα χρονιά το 2019, στην οποία με τους αγώνες όλων αλλά και την ψήφο του ελληνικού λαού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει την πρωθυπουργία για να διορθώσει και να επουλώσει πρώτα όλες τις «πληγές» και στη συνέχεια να προωθήσει τη χώρα σε όλους τους τομείς.
Τόνισε, ότι τα εθνικά θέματα οι κυβερνώντες τα χειρίστηκαν με τον χειρότερο τρόπο, παραβιάζοντας μια γραμμή επί ενάμιση αιώνα που η Ελλάδα αρνιόταν ότι υπάρχει κάτι άλλο από την ελληνική Μακεδονία.
Επανέλαβε ότι το 2019 υπάρχει συνάντηση με την ιστορία, να φτάσει η Ν.Δ σε ένα λαμπρό εκλογικό αποτέλεσμα και να διορθώσει τη χαλασμένη κληρονομιά της κυβέρνησης των λαϊκιστών που αφήνει πίσω πολλές επιδεινώσεις. Τέλος, απευθυνόμενος στον κ. Αδ. Γεωργιάδη, είπε ότι ο Νομός Ιωαννίνων θα εκπλήξει ευχάριστα τους πάντες στις εκλογές, καθώς θα στείλει στη Βουλή τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Θ. Τζαρούχης
«Φονικό όπλο – απάτσι» της παράταξης χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Ιωαννίνων Θ. Τζαρούχης, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης που παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας, κατάστρεψε την οικονομία, χειραγώγησε τη δικαιοσύνη, ελέγχει τα ΜΜΕ, άνοιξε τα σύνορα, ενώ μίλησε για παραβατικότητα στα πανεπιστήμια κ.α. Στόχος, κατά τον ίδιο είναι η πολιτική και ιδεολογική κυριαρχία της παράταξης.
Ο Αλ. Καχριμάνης
Στον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης είπε ότι το παν είναι να είναι χρήσιμοι στον τόπο, λέγοντας ότι ένα σοβαρό κράτος θα έπρεπε να έχει και σωστούς υπαλλήλους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, οι πρώην υπουργοί Αντώνης Φούσας, Αντώνης Μπέζας, Σταύρος Καλογιάννης, Δήμαρχοι, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, αιρετοί εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, μέλη, φίλοι της παράταξης, μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων.




proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου