Η Καντίνα που η πανσέτα μαγειρεύεται 16ώρες και ακολουθεί πιστά το στήθος φιλέτο στο Sous Vide,
όλες οι σάλτσες μαγειρεμένες και φτιαγμένες από τα χεράκια μας,με δικές μας συνταγές για να γνωρίζουμε και να ξέρετε ακριβός τι σερβίρουμε και τι τρώτε,
Λαχανάκι με καρότο πάντρεμα σε συνταγή μας,φρέσκια ρόκα,παρμεζάνα και τηγανητό κρεμμύδι,ψωμί που αν δεν του φερθείς όμορφα στραβώνει επειδή είναι το μαλακότερο στην κατηγορία του...
Για αυτό τον λόγο υπάρχει περίπτωση να μην προλάβεις σήμερα,αλλά και αύριο μέρα είναι,για κάτι που απαιτεί τόσο κόπο για να ικανοποίηση τον ουρανίσκο σου και να ζεστάνει το στομάχι σου και φτιάχνεται μέσα σε 5 τετραγωνικά...
Καθημερινά(εκτός Δευτέρας) στα στενά της παλιάς πόλης στα Γιάννενα τα φώτα ανάβουν,η Βρωμιάρα σερβίρει,οι μουσικές στήνουν ατμόσφαιρα άλλης φάσης που δεν βρίσκεις και η αυλαία πέφτει μόλις έρθει το ξεπούλημα(Check the Sold Out Sign)και φώτα σβήσουν...Κύριες και κύριοι αυτή είναι Η Βρωμιάρα - The Go.
Και Καντίνα είμαστε και χειροποίητο έχουμε και μαγειρεύουμε τρέλα ...Έχουμε προγραμμα!!!
Απο την Τετάρτη 23/1 η Βρωμιάρα θα σερβιρει Τετάρτη με Κυριακή απο τις 16:00 το μεσημέρι!!!
τηλ : 694 812 6707
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου