Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Συνάντηση εργασίας της ΕΠΣΗΠ με τη δημοτική παράταξη ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023

 


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου) και της δημοτικής παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023, με σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο κ. Κωνσταντίνος Βρακάς, πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Βασίλης Ευθυμίου, A’ αντιπρόεδρος της Ενωσης, ο κ. Παναγιώτης Δαβής, γενικός γραμματέας της Ενωσης, ο κ. Σωτήριος Τριανταφυλλίδης καθώς και ο Ντίνος Παπαδόπουλος μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ και μέλος της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023.
Την επικεφαλής της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 κ. Τατιάνα Καλογιάννη συνόδευσαν τα μέλη της παράταξης Νικόλαος Ντάσιος, σύμβουλος επιχειρήσεων και Αποστόλης Παπαδημητρίου, γυμναστής.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τις συνθήκες που επικρατούν στις εγκαταστάσεις της Ένωσης (γήπεδα, εξοπλισμός, κλπ), τις οικονομικές δυσκολίες που παρουσιάζονται και δυσχεραίνουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους, τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς επίσης και την ανάγκη δημιουργίας και άλλων νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων, εκτός από αυτή που πρόκειται να γίνει στα Καρδαμίτσια.

Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε ότι το κεντρικό κράτος, η Περιφέρεια και περισσότερο απ’ όλους ο Δήμος οφείλουν να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, καθώς με τον τρόπο αυτόν μπορούν τα παιδιά μας και η κοινωνία του μέλλοντος να οδηγηθούν σε μία υγιή διέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου