Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Θα πέσει ξαφνικά και με κρότο...





Με διπλή ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος επικαλείται πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες... «βράζει» η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία.

Συμπληρώνει πως ο ίδιος πιστεύει πως είναι κυρίαρχος αλλά αυταπατάται, προσθέτει πως η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες και εκτιμά ότι «θα πέσει ξαφνικά και με κρότο».


Οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου:


Εναγωνίως ο πολιτικά απομονωμένος και ψυχολογικά
ασταθής ΚυρΜητς αναζητεί συμμάχους. Κανείς δεν θα του δώσει στήριξη. Θα τον αφήσουν να καταρρεύσει. Οι βουλευτές θα αρχίσουν να τον εγκαταλείπουν σε κατοπινότερο στάδιο. Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Θα πέσει ξαφνικά. Και με κρότο


Το λέω εδώ κι εβδομάδες. Κάποιοι έσπευσαν να το αμφισβητήσουν. Τώρα επιβεβαιώνεται κ από άλλες πηγές: Η Κοιν.Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βράζει.
Κι όσο ο ΚυρΜητς εξακολουθεί να παραπαίει και να αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία, η κατάσταση θα επιδεινώνεται. Μέρα-Μερα.
Η λύση είναι μία: Άμεση προσφυγή στις κάλπες. Για να αποφασίσουν οι πολίτες πως θέλουν να πορευθεί η χώρα.
Ο ΚυρΜητς νομίζει (ακόμη;) ότι είναι κυρίαρχος της κατάστασης και ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Αυταπατάται — όπως πάντα. Θα συρθεί σε εκλογές. Και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα τον οδηγήσει σε προσωπική πολιτική εξαΰλωση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου