Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Οργή Κινέζων με τα εγκλήματα πολέμου των Ουκρανών: Ζητούν να σηκωθεί η κόκκινη σημαία στο Κίεβο




Εγκλήματα πολέμου πραγματοποιούν οι Ουκρανοί, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύσουν μέχρι και βίντεο το οποίο δείχνει τον βασανισμό (και πιθανότατα) την εκτέλεσε Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου.

Οι τακτικές των Ουκρανών έχουν εξοργίσει μέχρι και τους Κινέζους και πλέον πολλοί είναι αυτοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ζητούν εμπλοκή της Κίνας στον πόλεμο, αλλά και να υψωθεί η κόκκινη σημαία στο Κίεβο!

Αντίστοιχες είναι και οι αντιδράσεις στην Ρωσία, πράγμα που όμως ήταν αναμενόμενο. Το γεγονός ότι οι φερόμενοι δράστες του εγκλήματος πολέμου έπαιρναν μετά τηλέφωνο τις οικογένειες των θυμάτων και της εξύβριζαν κάνοντας «πλάκα», έχει ακυρώσει οποιοδήποτε αίσθημα αλληλεγγύης του ρωσικού λαού στους αμάχους Ουκρανούς. Η πλειοψηφία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ρωσία σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα βίντεο τα οποία έχουν κατακλύσει και τα μεγάλα ΜΜΕ, απαιτούν από τον Πούτιν να «ισοπεδώσει το Κίεβο».

Οι Ρώσοι στρατηγοί όμως απαιτούν αυτοσυγκράτηση και προσπαθούν να κρατήσουν τους Ρώσους στρατιώτες από οποιαδήποτε ενέργεια αντεκδίκησής που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το διεθνές κλίμα το οποίο είναι καταδικαστικό για την ρωσική εισβολή.

Δείτε το βίντεο-σοκ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου