ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΑΚΌΜΗ
- ΑΘΛΗΤΙΚΆ
- ΑΠΟΨΕΙΣ
- ΑΡΤΑ
- ΑΡΧΙΚΉ
- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
- ΒΊΝΤΕΟ
- ΔΗΜΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
- ΔΗΜΟΣ
- ΔΗΜΟΣ Β.ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
- ΔΗΜΟΣ Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
- ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ
- ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
- ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ
- ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
- ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
- ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
- ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
- ΔΗΜΟΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ
- ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
- Δήμου Κ. Τζουμέρκων
- ΔΙΑΚΟΠΕΣ
- ΔΙΕΘΝΗ
- Ε.Ε
- ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- ΕΚΔΗΛΩΣΗ
- ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
- ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
- ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
- ΕΚΛΟΓΕΣ 2024
- ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
- ΕΛΛΑΔΑ
- ΕΛΛΑΔΑ.
- ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
- ΖΩΔΙΑ
- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
- ΗΠΕΙΡΟ
- ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- Ι
- ΙΩΑΝΝΙΝΑ
- ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
- ΚΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
- ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ
- ΚΟΙΝΟΝΙΑ
- Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ
- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
- ΠΕΡΙΕΡΓΑ
- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ
- ΠΡΕΒΕΖΑ
- ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
- ΠΩΛΕΙΤΑΙ
- ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΤΟΠΙΚΑ
- ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
- ΥΓΕΙΑ
- ΦΑΡΜΑΚΟΓΛΩΣΣΑ
- ΦΩΤΟ
- ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022
Έτσι αποθήκευαν τα τρόφιμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1940, οι άνθρωποι έπρεπε να επιβιώσουν με σιτηρέσια (καθημερινή τροφή των στρατιωτών) ανα άτομο, κάτι που θα δυσκόλευε τη διατροφή μιας μεγάλης οικογένειας, ειδικά αν είχατε περιορισμένο προϋπολογισμό. Όμως, παρά αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι άνθρωποι άντεξαν και οι σύγχρονοι παρασκευαστές μπορούν να μάθουν πέντε σημαντικά μαθήματα αποθήκευσης τροφίμων από ανθρώπους που έζησαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. (στο TheSurvivalMom.com )
Το 1939, η Αμερική δεν είχε ακόμη βιώσει τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και οι πολίτες δεν πίστευαν ότι έπρεπε να σκεφτούν την αποθήκευση τροφίμων για επιβίωση ή για να είναι σε ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης, όπως κάνουν σήμερα οι σύγχρονοι παρασκευαστές.
Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μεριμνούσε τα τρόφιμα μέχρι τον Ιανουάριο του 1940, ενώ η Αμερική άρχισε να μεριμνά για τα τρόφιμα μέχρι το 1942. Η πρόταση για αποθήκευση τροφίμων μπορεί να φαινόταν περίεργη στους ανθρώπους που ζούσαν το 1939, αλλά μέχρι τη στιγμή που η Αμερική είχε εμπλακεί πλήρως στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η πρακτική θα ωφελούσε πολλούς ανθρώπους.
Ακολουθούν πέντε σημαντικά μαθήματα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου σχετικά με την αποθήκευση τροφίμων που καλό είναι να τα γνωρίζουμε.
Ως παρασκευαστής, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα απόθεμα τροφίμων και να ξεκινήσετε έναν κήπο στο σπίτι. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε πρόσβαση τόσο σε αντικείμενα που μένουν στο ράφι όσο και σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Προμηθευτείτε τρόφιμα που θα διαρκέσουν πολύ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά πιάτα. Πρέπει επίσης να μάθετε πώς να μαγειρεύετε.
Ακολουθεί μια λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να προμηθευτείτε πριν εξαντληθούν τα καταστήματα:
Φασόλια και φακές
Κονσερβοποιημένα φρούτα (όπως βερίκοκα, κεράσια, ροδάκινα και αχλάδια .)
Κονσερβοποιημένα κρέατα (όπως κορνμπ μπιφ, σολομός και τόνος.)
Κονσερβοποιημένες σούπες
Κονσερβοποιημένα λαχανικά (όπως φασόλια, παντζάρια, καλαμπόκι, μπιζέλια και ντομάτες.)
Σιτηρά
Καρυκεύματα
Μαγειρικά λάδια
Κουσκούς
Κρακεράκια
Γαλακτοκομικά και γάλα (όπως συμπυκνωμένο γάλα ή γάλα καρύδας .)
Αλεύρι
Μαρμελάδες
Ζελέδες
Ξηροί καρποί και σπόροι
Βρώμη
Ζυμαρικά
Φιστικοβούτυρο και άλλα βούτυρα ξηρών καρπών
Αυγά σε σκόνη
Γάλα σε σκόνη
Ρύζι
Μπαχαρικά
Ζάχαρη
Τσάι και καφές
Σάλτσα και πάστα ντομάτας
Ολικής αλέσεως
Αν θέλετε να δοκιμάσετε να καλλιεργήσετε τη δική σας τροφή, εδώ είναι τα καλύτερα για έναν κήπο επιβίωσης :
Φασόλια
Παντζάρια
Μούρα
Λάχανο
καρότα
Καλαμπόκι
αγγούρια
Σκόρδο
Λάχανο
Φακές
πεπόνια
κρεμμύδια
Αρακάς
Πιπεριές
Πατάτες
Σπανάκι
Σκουός
Γλυκοπατάτες
Ντομάτες
Διάφορα βότανα
Αυξήστε τα αποθέματα αποθήκευσης τροφίμων τώρα, όχι μετά την έναρξη της έκτακτης ανάγκης
Μην εφησυχάζεστε. Αν και η απειλή του πολέμου μπορεί να φαίνεται σαν κάτι αδύνατο στη σύγχρονη εποχή, είναι σημαντικό να είστε έτοιμοι για οτιδήποτε, όπως φυσικές καταστροφές ή μακροχρόνιες διακοπές ρεύματος.
Εάν ανησυχείτε για τα οικονομικά σας, ξεκινήστε να δημιουργείτε τα αποθέματά σας αγοράζοντας ένα επιπλέον κουτί φασόλια ή τόνο όταν πηγαίνετε στα παντοπωλεία. Συνεχίστε να το κάνετε αυτό και σύντομα, θα έχετε αρκετό επιπλέον φαγητό για τουλάχιστον μία εβδομάδα.
Με τον καιρό, θα έχετε αρκετό για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε όλα τα χρήματά σας σε επιπλέον προμήθειες εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και η αγορά πρόσθετων όταν μπορείτε είναι πιο διαχειρίσιμη.
Κρατήστε μυστικό το απόθεμά σας
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα τρόφιμα είχαν περιοριστεί σε μερίδες, αλλά εάν προετοιμάζατε πριν από την καταστροφή, οι προμήθειες τροφίμων θα είναι κάτι λιγότερο που πρέπει να ανησυχείτε.
Τώρα, αν οι γείτονές σας έρθουν σε εσάς ζητώντας βοήθεια σε ένα σενάριο επιβίωσης, δώστε ό,τι μπορείτε, αλλά μην μιλάτε για τα αποθέματά σας, για να αποτρέψετε άλλους από το να επιχειρήσουν να λεηλατήσουν το σπίτι σας.
Εάν έχετε επιπλέον χρήματα, επενδύστε σε άλλες ανάγκες
Η αποθήκευση τροφίμων εν καιρώ πολέμου δεν αφορούσε μόνο τα τρόφιμα. Στην εποχή μας, οι άνθρωποι ξοδεύουν επίσης τα χρήματά τους σε σημαντικές προμήθειες που δεν μπορούσαν να καλλιεργήσουν, να φτιάξουν ή να ανταλλάξουν.
Εάν έχετε μεγάλη οικογένεια, μπορεί να επωφεληθείτε από την αποθήκευση άλλων προμηθειών, όπως αλκοόλ ή εργαλεία, ώστε να μπορείτε να ανταλλάξετε αντικείμενα που θα χρειαστείτε σε μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως ρούχα για τα παιδιά σας. Θα χρειαστεί επίσης να εφοδιαστείτε και με άλλα απαραίτητα, όπως συνταγογραφούμενα φάρμακα, τροφές για κατοικίδια ή προϊόντα καθαρισμού.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποθήκευση τροφίμων και αυξήστε τις προμήθειες σας
Όπως και με την προετοιμασία, θα μάθετε πολλά από τα λάθη σας με την αποθήκευση τροφίμων. Πριν από μια καταστροφή, δοκιμάστε διαφορετικές μεθόδους αποθήκευσης και δείτε ποιες λειτουργούν καλύτερα για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Εάν ετοιμάζετε αλεύρι, χρησιμοποιήστε στιβαρά μεταλλικά κουτιά για να κρατήσετε έξω από την αποθήκη σας έντομα όπως οι μύκητες. Αποθηκεύστε αντικείμενα όπως το αλεύρι σε σφραγισμένα δοχεία με απορροφητές οξυγόνου.
Αποθηκεύστε τα φασόλια, το ρύζι και τα ζυμαρικά σε αεροστεγή δοχεία. Αποθηκεύστε τα αποξηραμένα τρόφιμα σε σακούλες Mylar και, στη συνέχεια, κρατήστε τις σακούλες σε σφραγισμένα δοχεία.
Ανακυκλώστε το απόθεμα φαγητού σας για να διασφαλίσετε ότι τίποτα δεν πάει χαμένο ακόμα κι αν δεν συμβεί καταστροφή.
TheSurvivalMom.com
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου