Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Στην δημοσιότητα φρικτό βίντεο από τον βασανισμό Ρώσων αιχμαλώτων

 



Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα και νέο βίντεο με τον βασανισμό και όπως φαίνεται την εκτέλεση Ρώσων αιχμαλώτων από τους Ουκρανούς.

Τα βίντεο φυσικά έχουν τραβηχτεί από τους ίδιους τους Ουκρανούς και προφανώς δόθηκαν στη δημοσιότητα στα πλαίσια του ψυχολογικού...πολέμου που πάντα συνοδεύει έναν πραγματικό πόλεμο.

Υπάρχει όμως μία φημολογία που θέλει τα συγκεκριμένα βίντεο να βρέθηκαν σε κινητό τηλέφωνο μέλους του τάγματος Αζόφ που είχε πέσει στα χέρια των Ρώσων, σενάριο όμως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμιά πηγή.

Το αποτέλεσμα είναι ότι στην Ρωσία επικρατεί απόλυτη οργή με την κοινή γνώμη να πιέζει τον Πούτιν να διευρύνει τις επιχειρήσεις και να μην στοχεύει μόνο σε αυστηρά στρατιωτικούς στόχους. Ενώ εντύπωση προκαλεί η διάσταση που έχει πάρει η συγκεκριμένη υπόθεση στην Κίνα με χιλιάδες χρήστες κοινωνικής δικτύωσης να απαιτούν από την κυβέρνηση την ενεργή εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας. Καλώντας χαρακτηριστικά την κυβέρνηση της χώρας «να σηκώσει την κόκκινη σημαία στην καρδιά του Κιέβου»!

Δείτε το νέο σκληρό βίντεο με δική σας ευθύνη




fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου