Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Ν.Τζανάκης: Ο «ειδικός» της κυβέρνησης πήρε πάνω απο 2 εκατ. ευρώ για να προπαγανδίσει τα εμβόλια!



Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ο οποίος από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού έγινε γνωστός στο πανελλήνιο λόγω των απόψεων του αναφορικά με τα εμβόλια και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ανεμβολίαστοι πήρε πάνω από 2 εκατ. ευρώ εν μέσω κορωνοϊού!



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με συμβάσεις που είναι δημοσιευμένες στο Διαύγεια από τη στιγμή που ξεκίνησε ο κορωνοϊός μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί στον Ν.Τζανάκη 2.138.696.00 ευρώ!

Την αποκάλυψη την έκανε η Βασιλική Κασσινά, η οποία δημοσίευσε και σχετικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο δείχνει αναλυτικά τις συμβάσεις.

Όλες οι συμβάσεις έχουν υπογραφεί από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και αναφέρουν αναλυτικά τον λόγο για τον οποίο πήρε χρήματα ο Ν.Τζανάκης.

Παραθέτουμε παρακάτω ενδεικτικά μερικές συμβάσεις:

Στις 10 Ιανουαρίου του 2022 εγκρίθηκε κονδύλι 626.416 ευρώ, το οποίο θα το διαχειριστεί ο Ν.Τζανάκης για «κλινική και φαρμακευτική αντιμετώπιση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα».

Στις 21 Μαρτίου του 2022 εγκρίθηκε κονδύλι 236.555 ευρώ, το οποίο θα το διαχειριστεί ο Ν.Τζανάκης. Τίτλος της σύμβασης: «Νεώτερα δεδομένα στην θεραπεία των αποφρακτικών πνευμονοπαθειών».


Στις 10 Μαΐου του 2022 εγκρίθηκε κονδύλι 130.000 ευρώ, το οποίο θα το διαχειριστεί ο Ν.Τζανάκης. Τίτλος της σύμβασης: «Ο ρόλος της ακεραιότητα τους φραγμού του αναπνευστικού επιθηλίου στην απόκριση στην βιολογική θεραπεία και οι επιθηλακές πρωτεϊνες προσκόλλησης ως πιθανοί βιοδείκτες στο σοβαρό ηωσινοφιλικό άσθμα με ή χωρίς ρινικούς πολύποδες».

Στις 11 Νοεμβρίου του 2021 εγκρίθηκε κονδύλι 92.069 ευρώ, το οποίο θα το διαχειριστεί ο Ν.Τζανάκης. Τίτλος της σύμβασης: «Ανίχνευση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας».

Να θυμίσουμε ότι ο Ν.Τζανάκης είναι ένας από τους «ειδικούς» που έκαναν πολλές επιθέσεις στους ανεμβολίαστους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είχε στηρίξει τα lockdown μόνο για ανεμβολίαστους, είχε πει επί της ουσίας ότι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι… θα πεθάνουν, ενώ έχει κάνει πολλές επιθέσεις και στην Εκκλησία.

Δείτε το βίντεο με τις συμβάσεις του Ν.Τζανάκη:



Πηγή Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου