Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Φοβουνται τους πολίτες ακόμα και στην Ανάσταση: Στην Εκκλησία με τεράστια προσωπική φρουρά ο Α.Γεωργιάδης (φώτο) Βαζουν σκοπιες εξω απο τα δωματια τους???



Ζουν τις τελευταιες ημερες της καταστροφικης -αλαζονικης εξουσιας τους....
Ακόμα και στην Εκκλησία τρέμουν τους πολίτες τα στελέχη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην Ελούντα με τεράστια προσωπική φρουρά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρευρέθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης στην Ελούντα για την περιφορά του Επιταφίου.

Αυτό που έκανε «ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους», όπως αναφέρει φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ είναι ότι ο υπουργός Ανάπτυξης «προσήλθε στον Ιερό Ναό με πληθώρα από αυτοκίνητα της αστυνομίας αλλά και της προσωπικής του φρουράς», κάτι που δείχνει ότι στηρίζει το κυβερνητικό αφήγημα περί καταπληκτικής ποιότητας ζωής, την ώρα που ακρίβεια έχει γονατίσει χιλιάδες νοικοκυριά.

Για αυτό ίσως επέλεξε και την μεγάλη αστυνομική φρουρά ο Άδωνης. Άλλωστε όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση πάει για πρόωρες εκλογές και μάλιστα, κάτω από τον φόβο των αντιδράσεων είπε να σιγουρέψει το κεφαλάκι του ο υπουργός ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου