Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Γερμανία: Αυξάνονται τα τροχαία… απο καρδιακά νοσήματα!




Από τη δεκαετία του 1970, ο αριθμός των θανάτων από τροχαία ατυχήματα στη Γερμανία και την Αυστρία είχε μειωθεί σχεδόν κατά 90%. Αλλά τώρα υπάρχουν εμφανή σημάδια αντιστροφής τάσης – απο τη γνωστή άγνωστη αιτία…

Ήδη από το δεύτερο εξάμηνο του 2021, οι σοβαρές συγκρούσεις αυτοκινήτων σε ανοιχτά τμήματα του δρόμου και τα ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται πολλά οχήματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Στους γερμανικούς δρόμους έχουν καταγραφεί έως και εννέα τέτοια τροχαία ατυχήματα σε μία ημέρα. Ποδηλάτες πέφτουν ξεροί καθημερινά χωρίς εξωτερική επίδραση. Μάρτυρες και εμπλεκόμενοι, αλλά και κυβερνητικοί εμπειρογνώμονες, δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτά τα γεγονότα.

Μετά την εισαγωγή του εμπλεκόμενου στο ατύχημα στο νοσοκομείο, προκύπτει μια πολύ σπάνια μέχρι τώρα εξήγηση, η οποία, είναι η ίδια, και για την αύξηση θανάτων των αθλητών εδώ και ένα χρόνο: ο ασθενής υπέστη «ξαφνικό θάνατο». Κυρίως διαγιγνώσκονται καρδιακές προσβολές, σπανιότερα εγκεφαλικά και πνευμονικές εμβολές. Ο αριθμός των κρουσμάτων που δεν έχουν αναφερθεί είναι ακόμη ασαφής.


Στην Αυστρία, τα περιστατικά αγγίζουν έως και 100 επιπλέον θανάτους από τροχαία ατυχήματα στο τέλος του χρόνου λόγω «ξαφνικών θανάτων» στο τιμόνι ή στο κάθισμα του ποδηλάτου. Η ξαφνική απώλεια συνείδησης έχει γίνει πλέον η δεύτερη πιο κοινή αιτία θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων, μπροστά ακόμα κι απο τροχαία ατυχήματα που προκαλούνται από το αλκοόλ ετησίως, περίπου 30 τον αριθμό.

Αν και γνωρίζουμε πως συνέβη απο την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με ειδικούς, οι φλεγμονές των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων που προκαλούνται συχνά από τα εμβόλια Covid έχουν τουλάχιστον τη δυνατότητα να φράξουν ή να προκαλέσουν σκάσιμο των προσβεβλημένων φλεβών ακόμη και πολλούς μήνες μετά την ένεση. Αλλά είναι και η αιτία που δεν μπορούν ποτέ να προσεγγίσουν οι αρχές, γιατί αποκλείεται εξ αρχής.


Η ουσία είναι ότι κατά το δεύτερο έτος της εκστρατείας εμβολιασμού, τα εμβολιασμένα άτομα έχουν γίνει μεγαλύτερος παράγοντας κινδύνου κι από τους μεθυσμένους οδηγούς.
Μια αποκαλυπτική ψήφος

Εν τω μεταξύ, το AfD στο κοινοβούλιο της Σαξονίας απέτυχε την κατάργηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον τομέα της νοσηλευτικής και της υγειονομικής περίθαλψης. Τα υπόλοιπα κόμματα απέρριψαν την αίτηση ομόφωνα.

Το AfD ζήτησε αντίστοιχη αλλαγή στον νόμο περί προστασίας από λοιμώξεις στο Bundesrat. Ο αρχηγός του κόμματος AfD είπε ότι το σώμα κάποιου δεν πρέπει ποτέ «να τίθεται στη διάθεση των πολιτικών και των κυβερνήσεων» και σε αυτό το πλαίσιο αναφέρθηκε και στην κατάφωρη έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού. Οι ασθενείς πλέον δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να βρουν γιατρό και πρέπει να ανέχονται μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για εγχειρήσεις.


Οι άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες αρνήθηκαν πεισματικά τα επιχειρήματα που προέβαλε το AfD και διαμαρτυρήθηκαν ότι το AfD προβάλλει τις απόψεις των αντιεμβολιαστών.

Πηγή freewestmedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου