Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

NEA ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ Βασιλακόπουλου για τα εμβόλια: «Κατασκευάστηκαν μόνο για τον αρχικό COVID-19» – Δεν είναι πλέον αποτελεσματικά!



ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ; ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ!!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΝΕΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ Ο ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ)

Μίλησε για... νέο εμβόλιο που έρχεται!

Και οι προηγουμένως λαλίστατοι ειδικοί της τηλεόρασης – κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων πλέονομολογούν ότι τα εμβόλια που υποχρεώνουν τον κόσμο να κάνει ήταν για την αρχική μορφή του κορωνοϊού!

Έτσι σήμερα σε μεσημεριανή εκπομπή ο Θ.Βασιλακόπουλος που φώναζε και ξαναφώναζε για τα εμβόλια λέγοντας ότι θα πρέπει να κάνουμε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη δόση έρχεται να μας πει ότι το εμβόλιο είχε παραχθεί μόνο για την αρχική μορφή του κορωνοϊού.

Και από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα έχουν έρθει τόσες μεταλλάξεις που δεν τις καλύπτει το εμβόλιο που όμως έλεγε ότι έπρεπε να κάνουμε.

Το βίντεο των δηλώσεων του είναι αποκαλυπτικό:


Δηλαδή σαν να λέει ότι τζάμπα εμβολιάστηκαν όσοι εμβολιάστηκαν με δεύτερες και τρίτες δόσεις, αλλά “πιστός” στις “παραδόσεις” του μίλησε για… νέο εμβόλιο που έρχεται από τον χειμώνα!

Μάλιστα τώρα συνέστησε ότι “πρέπει να πάμε σε μία φάση συμβίωσης μαζί του αποφεύγοντας τις κακοτοπιές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου